Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Banner Saga 2'nin Yapımı Devam Ediyor


    Bu senenin sönük kalan bağımsız yapımcı oyunlarından The Banner Saga, oynayanları tarafından çok beğenilmişti. İlgi çekici çıkış sonrasında ise ilginç bir davayla karşı karşıya kalan The Banner Saga'nın devamıyla ilgili yeni açıklamalar geldi.
 
    Bildiğiniz gibi Candy Crush Saga'nın yapımcısı King.com, The Banner Saga'ya, destan anlamına gelen 'saga' kelimesini kullanmalarından dolayı dava açmıştı. Bu haberden sonra da yapımcı ekip, devam oyununun sıkıntıya girebileceğini söylemişti. Fakat gelen en yeni habere göre The Banner Saga 2'nin yapımı devam ediyor. Sadece üç kişiden oluşan Stoic stüdyoları, ikinci oyunun gelişimini tamamlamak için uğraşıyor. Gelen haber böyle olsa da, şimdilik yeni oyunla ilgili çok fazla bilgi paylaşılmış değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the banner saga stoic taktiksel strateji rpg viking viking destanı pc xbox 360 playstation 3
Resident Evil: Revelations HD'nin Satışları Elder Scrolls Online Açık Betaya Geçmeyecek

Hunglasxx

8.2.2014 15:59:47

0
iskandinav mitolojisine,ülkelerine ve atmosferine bir ilgim olduğu için,karlı temaya hayran olduğum için bu oyun bana acayip çekici geliyor.umarım ikincisinin yapımında bir aksilik çıkmaz.ayrıca oyunun müzikleri de çok hoş,bence kesinlikle dinlenmeli! hatta bir iyilik yapayım,şuradan dinleyebilirsiniz; http://austinwintory.bandcamp.com/album/the-banner-saga
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Banner Saga ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız