Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Banner Saga 2 Duyuruldu!


    Daha önce BioWare'da görev alan üç önemli isim tarafından kurulan Stoic, ilk yapımıyla beraber bu senenin başında etkileyici bir oyun sunmuştu. İlk başta PC için çıkan, daha sonra da PS4 için duyurulan The Banner Saga'nın devamı The Game Awards'ta göründü.
 
    The Banner Saga 2 için etkinlik sırasında çok fazla açıklama yapılmadı. Bir orkestra tarafından canlı olarak duyduğumuz arkaplan eşliğinde duyurulan oyunun ufak bir sinematik tanıtım videosu yayınlandı. Yeni oyunun önümüzdeki sene içerisinde çıkacağı belirtiliyor. Daha fazla bilgi için beklemede kalın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Banner Saga The Banner Saga 2 Stoic Games strateji sıra tabanlı viking dev indie
Dying Light'ın Hikaye Videosu Yayınlandı Brothers'ın Yapımcısı, EA Çatısı Altında Yeni Bir Stüdyo Kuruyor: Hazelight
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.12.2014 17:23:32

0
bu çizimlerle çizgi film yapsalar güzel olurdu

MantarTheGreat

6.12.2014 13:04:37

0
İkinci oyunu bu kadar kısa sürede yapacak geliri elde ettiyse, öncelikle seslendirme isterim ben. Ve mümkünse şu saçma robotlar yerine daha fantastik yaratıklarla gelsinler. Robot nedir alla sen? Sen kılıç, balta girişiyorsun karşında robot ordusu. Ne bileyim bir ork koysunlar, ejderha koysunlar, hiç olmadı farklı kavimlerle savaşalım ama mekanik şeyler görmeyelim. Şahsi görüşüm, oyunda ki tüm havayı bozmuştu.

freshmind

6.12.2014 06:46:53

-1
İlki gerçekten iyi bir oyundu... Ah birde düşman çeşitliliği olsaydı. Titreyen kayalarla mücadele etmek bir süre sonra sıkıyordu. Eleştirilerin çoğu da bu yöndeydi. Umarım yeni oyunda bu tarz eksikliklerin farkına vararak daha da iyi bir iş ortaya koyarlar.

hayansame

6.12.2014 04:56:45

0
Bence ilk oyunu yılın oyunlarından diye bilir. Birde türkçe yaması çıksa. Asıl böyle oyunlarda lazım türkçe yama. Cod gibi oyunlara değil !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Banner Saga 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız