Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Adventures of Tintin'in 3DS Sürümünden Video

The Adventures of Tintin'in oyunundan beklediğimizi bulamamıştık
     The Adventures of Tintin: The Game konsollar için piyasaya çıktı, ama 3DS sürümü için 2 hafta daha beklememiz gerekecek. Oyunun 3DS sürümü 6 Aralık'ta raflardaki yerini alacak.   
 
      Film ile bağlantılı bir konuya ve mekanlara sahip olan oyunumuzun 3DS sürümünün videosuna baktığımızda oyunun diğer konsol sürümlerinden bir farkı olmadığını görüyoruz. 3D ve 2D bölümler aynen aktarılırken tabi bu bölümleri 3 boyut teknolojisi ile göreceğimizi de belirtelim.
 
      Zaten daha çok taşınabilir oyun konsollarına uygun bir tasarıma sahip olan The Adventures of Tintin: The Game'in 3DS'te yüksek ilgi görmesi mümkün.
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Tintin Tenten The Adventures of Tintin The Secret of the Unicorn Wii 3DS Xbox 360 PS3 PC
Touch My Katamari'den Yeni Oynanış Videosu Mortal Kombat: GOTY Edition Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cahitdikici

24.11.2011 16:36:07

0
bakmaya baktım ancak hiçbir akıllı telefon oyun konsolunun yerini alamaz kandırmayın kendinizi zamanında bu tartışmaları gba-ngage için çok yaptık zamanla insanlar gördüki gba çok daha üstün şuanki durumda aynı hatta ngage şşimdiki akıllı telefonlardan daha rahattı kullanım olarak...para tuzağı bunlar oyuna gelmeyin. örneğin 1500liralık bi akıllı telefon alacağınıza kamerasından daha iyi bir fotoğraf makinası daha iyi bir oyun cihazı şarzı ve telefon özellikleri daha iyi bir telefon ve üstünede daha ses kaliteli bir mp3 çalar alabilirsiniz

leon-97

24.11.2011 16:29:15

0
quote:

3dsin birçok oyununun grafikleri gerçektende çok kötü ama oyun konsolu ile akıllı telefonu kıyaslamak sadece akıllı telefon kullananların kendini avutmasından başka bişe değildir. acaba hiç bi oyunu 3d gördünüzmü ?
htc 3d evo ya bak bi!!!! !

cahitdikici

24.11.2011 15:27:13

0
3dsin birçok oyununun grafikleri gerçektende çok kötü ama oyun konsolu ile akıllı telefonu kıyaslamak sadece akıllı telefon kullananların kendini avutmasından başka bişe değildir. acaba hiç bi oyunu 3d gördünüzmü ?

fborhan89

24.11.2011 12:45:13

-2
bu 3ds yi ne diye çıkartılar anlamadım arkadaş hiç bi özelliği yok bu oyunu android telefonlarda çalıştırır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Adventures of Tintin: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız