Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tha Talos Principle'ı Korsan Oynayan Oyunculara Kötü Bir Sürpriz


        Serious Sam ile tanıdığımız geliştiri ekip Croteam tarafından yapımı üstlenilen enteresan bulmaca oyunu The Talos Principle, bildiğiniz gibi bu ayın ortalarında çıkışını yaptı. Geliştirici ekip, oyunun Steam forum sayfası üzerinden bir oyuncuya verdiği cevapla oyunu korsan olarak oynayan oyuncuların kötü bir sürprizle karşılaşacağını ortaya çıkardı.
 
       Yapımcı, oyundaki asansörlerin belli bir süre sonra çalışmadığını ve daha sonra oyunda ilerlemenin mümkün olmadığını belirten oyuncuya "Tebrikler, Croteam'in oyunu korsan oynayan oyuncuları cezalandırmak için ne yaptığını internete gösteren ilk kişisiniz :) Kendinizle gurur duyuyor olmalısınız. 30 dakikada internete yayılmış olur."  cevabını verdi. Bahsettiğimiz oyunun Steam forum sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak steamcommunity.com The Talos Principle puzzle croteam bulmaca devolver digital
Disgaea 5: Alliance of Vengeance'tan Yeni Video Mass Effect 4 Harika Görünüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tesbihcekenhoroz

13.4.2019 16:57:01

0
Oyunu bugün korsan olarak bitirdim hiçte asansör sıkıntısı yaşamadım. Cayır cayır calisti bende. Oyuna gelicek olursak gayet hoş oyun olmuş portal serisi talosun önüne geçer bence ama talos daha zor onunda altını çizmek gerek walkthrough izlemeden bitiremezdim belki.

KortX

29.12.2014 23:43:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34 @KortX
Söylem tarzın yanlış. Kendini yanlış ifade ettiğini düşünüyorum. Umarım dediğin gibisindir
Ben korsanı savunmuyorum olacakları savunuyorum. Neresini yanlış ifade etmişim acaba belirtir misiniz? Ya da siz yanlış anlıyor olmayasınız? Ayrıca sitenizin auto - log out problemi hala düzeltilmemiş. Yazdıklarımı kopyalamasam direk kayboluyor. Bi an önce düzeltirseniz sevinirim.

alemburda34

29.12.2014 23:15:27

0
@KortX Söylem tarzın yanlış. Kendini yanlış ifade ettiğini düşünüyorum. Umarım dediğin gibisindir

speedymaster

29.12.2014 23:14:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: DarkHellKnightX 3 yıl önce blades of time ı korsan olarak oynarken bu sürprizlerden biriyle karşılaştım. Bir bölümde kapanan kapı tekrar açılmıyordu. Saatlerimi almıştı ve beni çıldırtmıştı...
Şimdi oyunları steam üzerinden indirime girince orijinal alıyorum. En azından artık karşılaştığım sorunlar gerçek bug
Bende kız arkadaşıma oyalansın diye indirmiştim Blades of Time ı .O kapı açılmayınca tabi ki kabak bana patladı :D. Bende almayı düşünüyorum ama 50 lira bana pahalı geldi siz nereden alacaksınız hocam?

KortX

29.12.2014 22:57:16

0
[quote]Orijinalden alıntı: Reul <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: KortX<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Korsana komple çözüm bulunsa keşke</blockquote><br><br>Korsana komple çözüm bulunsa iyi olacağını mı sanıyorsun? Korsan tamamen çözümlense oyun yapımcıları bunu fırsat bilip yüksek fiyattan satış politikası uygulayacaklardır. Nasıl olsa korsan oynanmıyor almak zorundalar diyerek. Aslında bir nevi korsan olması bize fiyat açısından yarıyor. Yanlış anlama korsanı savunduğum falan da yok. Ama korsanın kökü kazınırsa olacak olan budur.</blockquote><br><br>almak zorundasın diye bir şey yok millet almadımı fiyatlarda düşer[/quote] Almak zorunda diye birşey yok doğru diyorsun. Ama oyunu alan olacağı için fiyatlar da artacaktır. Bkz. Aral Game. Alan var ki adamlar uçuk fiyat politikasıyla devam ediyor. [quote]Orijinalden alıntı: alemburda34 @KortX<br>Allahtan savunmuyorsun. Utanmasan helal iyi yapıyorlar yazacaksın. Korsan olmasa oyunlar ucuzlamazmış böyle bir mantık mı olur satılmayan, alımın az olduğu her oyun ucuzlar.[/quote] Sana diyecek lafım yok gir Steam hesabıma bak istersen kutuluların resimlerini de çekip atarım. Bana burada helalden haramdan bahsedeceksen hiç yazma. Şuna bile dini karıştırıyorsunuz. Bizde biliyoruz emek var programlama kolay birşey değil.

Dante__34

29.12.2014 21:55:27

0
iyi ayar vermişler ama bence hackerlari çokta kızdırmamak gerek hele ki şu günlerde

Ulan Musk

29.12.2014 21:01:07

0
3 yıl önce blades of time ı korsan olarak oynarken bu sürprizlerden biriyle karşılaştım. Bir bölümde kapanan kapı tekrar açılmıyordu. Saatlerimi almıştı ve beni çıldırtmıştı... Şimdi oyunları steam üzerinden indirime girince orijinal alıyorum. En azından artık karşılaştığım sorunlar gerçek bug

alemburda34

29.12.2014 17:32:33

-1
@KortX Allahtan savunmuyorsun. Utanmasan helal iyi yapıyorlar yazacaksın. Korsan olmasa oyunlar ucuzlamazmış böyle bir mantık mı olur satılmayan, alımın az olduğu her oyun ucuzlar.

Orange20

29.12.2014 16:17:48

0
Croteam Serious Sam 3'de de benzer bir hamle yapmıştı, korsan oyunlarda bosslardan biri öldürülemez hale geliyordu.

Reul

29.12.2014 15:04:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: KortX
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Korsana komple çözüm bulunsa keşke


Korsana komple çözüm bulunsa iyi olacağını mı sanıyorsun? Korsan tamamen çözümlense oyun yapımcıları bunu fırsat bilip yüksek fiyattan satış politikası uygulayacaklardır. Nasıl olsa korsan oynanmıyor almak zorundalar diyerek. Aslında bir nevi korsan olması bize fiyat açısından yarıyor. Yanlış anlama korsanı savunduğum falan da yok. Ama korsanın kökü kazınırsa olacak olan budur.
almak zorundasın diye bir şey yok millet almadımı fiyatlarda düşer

KortX

29.12.2014 14:45:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Korsana komple çözüm bulunsa keşke
Korsana komple çözüm bulunsa iyi olacağını mı sanıyorsun? Korsan tamamen çözümlense oyun yapımcıları bunu fırsat bilip yüksek fiyattan satış politikası uygulayacaklardır. Nasıl olsa korsan oynanmıyor almak zorundalar diyerek. Aslında bir nevi korsan olması bize fiyat açısından yarıyor. Yanlış anlama korsanı savunduğum falan da yok. Ama korsanın kökü kazınırsa olacak olan budur.

BSC Misafiri

29.12.2014 14:03:16

+1
Korsana komple çözüm bulunsa keşke

Executor06

29.12.2014 13:02:23

+2
Yüzsüz bi de "sonunda meşhur oluyorum wohooo" diye sevinmiş

Saiki

29.12.2014 12:56:37

+3
Geliştirici firmanın ismi efsaneymiş :)

Fuusrodah

29.12.2014 12:44:27

+1
Güzel yöntem. Aynısını Serious Sam 3'teki Akreplerde yapmışlardı ama bunlar korsan kullanıcılar için pek caydırıcı olmuyor.. Zaten tüm oyunlar onların olduğu için başka oyuna geçip, bu sorunun bitmesini beklerler. 1-2 haftaya fixler korsan yapımcılar.. Sims 4 çıktığında ben 50-60 üro bayıp aldım sorunsuz oynadım. Arkadaşım beleşe indirdi. Tuvalete girdiğinde mozaik sorunu ile karşılaştı. 2-3 gün bekledi. Anında fixledi korsan yapımcılar. Şu an benden rahat oynuyordur büyük ihtimal.. Kalıcı çözüm yok korsan için. Bunlar ufak adımlar.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Talos Principle
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız