Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale'ın Batman Oyununda Multiplayer Bulunacak

 
   Telltale Games'in yeni oyunu Batman - The Telltale Series'in çıkışına az bir süre kala oyun hakkında bir gelişme yaşandı. San Diego Comic Con esnasında ilk bölümün fragmanını yayınlanan Telltale bu kez Batman'de ve bundan sonraki Telltale oyunlarında bulunacak opsiyonel bir multiplayer modunu Shacknews.com sitesi aracılığıyla duyurdu.
 
   Daha çok canlı yayın yapanlar için potansiyeli bulunan bu Crowd Play özelliğinde izleyiciler görmek istediği seçimler ve diyaloglar için oy kullanabilecek. Bunun sonucunda ise popüler oya göre seçim otomatik olarak yapılacak veya oyunu oynayan kişi son kararı verebilecek. 
 
   Telltale'ın iletişimden sorumlu patronu Job Stauffer yaptığı açıklamada insanların seçim yapmada oynayan kişilere yardım edebileceğini ve bundan sonra tüm Telltale oyunlarında canlı interaktif multiplayer deneyiminin de bulunacağını belirtti.
 
   Batman - The Telltale Series'in Realm of Shadows adındaki ilk bölümü 2 Ağustos tarihinde dijital olarak konsol, PC ve mobil platformlara çıkış yapacak. PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 ve Xbox 360 için gelecek kutulu sürüm ise 16 Eylül tarihinde çıkış yapacak. Daha önceden yapılan açıklamaya göre tüm beş bölümün 2016 yılı bitmeden çıkması bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Telltale Games Batman Batman The Game Episodic PC PS4 PS3 Xbox One Xbox 360 PlayStation Vita mobil iOS Android
Ağustos Ayının Ücretsiz Xbox Oyunları Açıklandı Dead Rising 4'te 987 Zombiyi Acımasızca Öldürdü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.7.2016 20:21:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: Litminov Multiplayer özelliği dediği saçmalık izleyicilerin oy birliğiyle seçeceği seçenek işte. Telltale games kadar saçma bir oyun firması görmedim ben hayatımda. İstediğimiz hiçbir seçeneği seçemiyoruz. Biz ne seçersek seçelim zaten en fazla 2 seçenek oluyor. Özgün bir oynanışa sahip değil. Oyunda belirlenen sadece 2 son var hep ona göre oynamak zorundayız çok kısıtlı bir oyun. Böyle seçme şansının bize ait olduğu oyunlarda birden fazla seçim olur ve her şeyi seçebiliriz. Ancak ben Walking Dead oynamıştım. İstediğim hiçbir seçeneği seçmeme izin vermiyordu çünkü oyunda yoktu. Kadın kaçacağı varsa illa ki kaçıyordu. Ya da adamın öleceği varsa illa ki ölüyordu. Hiçbir seçim şansı bırakmayan aptal bir firma nasıl bu kadar hype yaptı gerçekten anlamak güç.
Devam oyunu getirebilmek için kısıtlı seçim sunmaları lazım.

justpassenger

27.7.2016 17:40:39

+2
Multiplayer özelliği dediği saçmalık izleyicilerin oy birliğiyle seçeceği seçenek işte. Telltale games kadar saçma bir oyun firması görmedim ben hayatımda. İstediğimiz hiçbir seçeneği seçemiyoruz. Biz ne seçersek seçelim zaten en fazla 2 seçenek oluyor. Özgün bir oynanışa sahip değil. Oyunda belirlenen sadece 2 son var hep ona göre oynamak zorundayız çok kısıtlı bir oyun. Böyle seçme şansının bize ait olduğu oyunlarda birden fazla seçim olur ve her şeyi seçebiliriz. Ancak ben Walking Dead oynamıştım. İstediğim hiçbir seçeneği seçmeme izin vermiyordu çünkü oyunda yoktu. Kadın kaçacağı varsa illa ki kaçıyordu. Ya da adamın öleceği varsa illa ki ölüyordu. Hiçbir seçim şansı bırakmayan aptal bir firma nasıl bu kadar hype yaptı gerçekten anlamak güç.

Sean john

27.7.2016 12:12:19

0
Resim iyimişya yarıldım , multisinden bir beklentim yok açıkcası, sadece sp yi adam gibi yapsınlar yeter

Master_Evil

26.7.2016 23:55:16

0
bu telltale games oyunlarında nedense millet ne derse tam tersini yapıyorum herkes iyilik meleği maşallah

mertvontrier

26.7.2016 18:10:46

0
Until Dawn gibi yapacaklar.

alike03

26.7.2016 11:59:30

0
Dark Souls'daki gibi yere not mu birakabilecegiz acaba?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız