Telltale'ın Batman Oyununda Multiplayer Bulunacak

Gazali Çetinkaya

 
   Telltale Games'in yeni oyunu Batman - The Telltale Series'in çıkışına az bir süre kala oyun hakkında bir gelişme yaşandı. San Diego Comic Con esnasında ilk bölümün fragmanını yayınlanan Telltale bu kez Batman'de ve bundan sonraki Telltale oyunlarında bulunacak opsiyonel bir multiplayer modunu Shacknews.com sitesi aracılığıyla duyurdu.
 
   Daha çok canlı yayın yapanlar için potansiyeli bulunan bu Crowd Play özelliğinde izleyiciler görmek istediği seçimler ve diyaloglar için oy kullanabilecek. Bunun sonucunda ise popüler oya göre seçim otomatik olarak yapılacak veya oyunu oynayan kişi son kararı verebilecek. 
 
   Telltale'ın iletişimden sorumlu patronu Job Stauffer yaptığı açıklamada insanların seçim yapmada oynayan kişilere yardım edebileceğini ve bundan sonra tüm Telltale oyunlarında canlı interaktif multiplayer deneyiminin de bulunacağını belirtti.
 
   Batman - The Telltale Series'in Realm of Shadows adındaki ilk bölümü 2 Ağustos tarihinde dijital olarak konsol, PC ve mobil platformlara çıkış yapacak. PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 ve Xbox 360 için gelecek kutulu sürüm ise 16 Eylül tarihinde çıkış yapacak. Daha önceden yapılan açıklamaya göre tüm beş bölümün 2016 yılı bitmeden çıkması bekleniyor.