Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale'da Hayır İşi İçin 6 Adet Oyun 20$

 
     Telltale Games, diğer oyun yapımcıları ile anlaşarak altı adet PC oyununu sadece 19.95$'a satışa çıkardı. The Great Adventure Bundle 2010 ismindeki bu paketin içerisinde The Whispered World, Jack Keane, King's Quest Collection, Penny Arcade Adventures, Puzzle Agent ve Sam & Max: Beyond Time and Space oyunları bulunuyor.
 
     Bu paketin satışlarından elde eliden paralar Child's Play, The World Wildlife Fund, The Leukemia & Lymphoma Society, Nyota e.V. ve Electronic Frontier Foundation kurumlarına bağışlanacak.
 
     İki adeti Telltale Games oyunu olmak üzere toplamda altı adet olan bu oyunların Steam üzerinden satış fiyatlarına bakacak olursak:
 
     The Whispered World - 29.99$
     Jack Keane - 19.99$
     King's Quest Collection - 19.99$
     Penny Arcade Adventures - 4.99$
     Puzzle Agent - 9.99$
     Sam & Max: Season Two - 29.99$
 
     Yani toplamda 115$'lık oyunu 20$'a satın almış olacaksınız ve paralar da belirttiğim hayır kurumlarından seçtiğiniz birine gönderilecek. Paketteki Telltale oyunlarının belirli bir satış rakamına ulaştıktan sonra ekleneceği belirtiliyor. Siz de bu bağışın bir parçası olmak istiyorsanız Telltale'ın sitesinden satın alabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Telltale Games macera PS3 Episode 1 season 3 PSN The Whispered World Jack Keane Kings Quest Collection Penny Arcade Adventures Puzzle Agent Sam & Max Beyond Time and Space
İngiltere'de Mafia 2 Liderliği Sürüyor Tavşanların Zaman Yolculuğundan Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Jack Keane
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız