Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale Games'in Back to the Future Serisi Yeni Nesil Konsollara Geliyor


       Günümüzde The Walking Dead, Game of Thrones ve Tales from the Borderlands serileriyle ünlü olan Telltale Games, tüm bu serilerden önce Geleceğe Dönüş (Back to the Future) film serisine de el atmıştı. 2010 yılında çıkış yapan bu oyun görünüşe göre 5 yıl sonra yenilenmiş olarak tekrar karşımıza çıkacak.
 
       Amazon'da açılan sayfaya göre oyun Back to the Future: The Game-30th Anniversary adı altında Xbox One, PlayStation 4 ve Xbox 360'a çıkış yapacak. Henüz resmi olarak duyurulmayan bu sürümde yeni olarak oyunun yapımcılarıyla çekilen sahne arkası görüntüler bulunacak.
 
       Back to the Future: The Game-30th Anniversary'nin çıkış tarihi olarak 13 Ekim gösteriliyor. Yani Gelece Dönüş film serisinin ilk filminin 30. yılından biraz önce. Amazon'da belirtilene göre oyun 20 dolar fiyat etiketiyle oyuncuların beğenisine sunulacak. Oyunun Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Telltale Games'ten yapım hakkında resmi bir duyuru geldiğinde sizlerle paylaşacağız. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net back to the future
Mad Max'in Xbox One'daki Dosya Boyutu Belli Oldu Street Fighter V'in Beta Süreci Bugün Başlıyor!

StrangerLovely

20.8.2015 15:02:24

+1
Getir yavrum sen de getir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Back to the Future ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız