Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için Zafina Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Bandai Namco, dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için yeni oynanış fragmanları yayınlamaya devam ediyor. Bu seferki fragman, oynanabilir karakter Zafina'yı aksiyon içerisinde gösteriyor.
 
Tekken 8 bu ay sonu çıkış yapmaya hazırlanıyor 
 
 
 
Fragman ile beraber karakterin detayları açığa çıkıyor. Burada hangi hareketleri sergilediği, hangi kombolarla ön plana çıktığı ve daha fazlası gösteriliyor. Beklenen yapımlar arasında yer alan oyunun şu anda ücretsiz demo sürümü mevcut durumda. Bu demo sürümünü dilediğiniz şekilde indirebilir ve oyunu nasıl bir yapıya sahip olduğunu öğrenebilirsiniz.
 
Tekken 8, 26 Ocak 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden yayınlanacak. Oyunda aynı zamanda seride yer almayan yeni mekanikler, oynanış özellikleri, iyileştirmeler ve daha fazlası yer alacak.
 
Zafina fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8
Korku Odaklı Strateji Oyunu Solium Infernum, 14 Şubat'ta Geliyor Steam Kapitalizm ve Ekonomi Etkinliği: 5 Dolar ve Altı Oyun Önerileri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız