Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için Alisa Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Bandai Namco tarafından oyunculara sunulmaya hazırlanan Tekken serisinin yeni oyunu Tekken 8 için yeni fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. En son yayınlanan fragman, oyunda oynanabilir karakter olarak yer alacak olan Alisa'yı tanıtıyor.
 
Tekken 8 üst düzey bir dövüş aksiyon deneyimi sunmak istiyor 
 
 
 
Serinin yeni oyunu Tekken 8, üst düzey bir dövüş aksiyon sistemi ile bizlere sunulmak isteniyor. Burada seride yer almayan birçok mekanik ortaya çıkıyor ve aynı zamanda ikonik karakterlerle beraber dövüş deneyimine adım atmaya hazırlanıyorsunuz. Oyun geliştirici ekibin belirttiğine göre üst düzey bir hikaye ve animasyon stili ile bizlere sunulacak.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Tekken 8, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden yayınlanmayı bekliyor. Oyun ayrıca 26 Ocak 2024 tarihinde çıkış yapmaya hazırlanırken aynı zamanda demo sürümü de mevcut durumda.
 
Alisa fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8
Banishers: Ghosts of New Eden için Yeni Fragman Yayınlandı Sand Land Çıkış Tarihi Açıklandı

KristalTürk

13.1.2024 11:52:01

0
4Kda grafikler güzel gözüküyor. Sonunda yüzleri de konsept art çizimlere benzetmişler. Ama yine de göze old gen geliyor. Karakterin derisi bile onu hissettiriyor. Efektler, animasyonlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız