Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Banishers: Ghosts of New Eden için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Focus Entertainment ve geliştiriciliğini DONTNOD ekibinin üstlendiği aksiyon rol yapma oyunu Banishers: Ghosts of New Eden için yeni bir fragman yayınlandı. İki buçuk dakikalık fragman içerisinde aşk, ölüm ve fedakarlık konuları işlenmiş durumda.
 
Oyunda aksiyon ve rol yapma unsurları oldukça ön plana çıkıyor 
 
 
 
Aksiyon rol yapma deneyimi ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Banishers: Ghosts of New Eden, beklenen projeler arasında bulunuyor. Oyunda çeşitli vakaları çözebiliyor, ruh avcıları olarak iki farklı karakter ile beraber oynayabiliyor, hem saldırı hem de savunma mekanikleri ile beraber hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
 
Doğaüstü yaratıkların yer aldığı yapımda kadim sırlarla dolu bir dünyada bulunabiliyor ve burada bulunanların kaderlerini değiştirebiliyorsunuz. Aynı şekilde hikaye kapsamında dilediğiniz seçimlerde bulunabiliyor ve gidişatınızı değiştirebiliyorsunuz.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Banishers: Ghosts of New Eden, 13 Şubat tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam platformu üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Banishers: Ghosts of New Eden
Devam Oyunu Smite 2 Duyuruldu! Tekken 8 için Alisa Oynanış Fragmanı Yayınlandı

BSC Misafiri

13.1.2024 00:35:42

0
Eğer Türkçe dil desteği gelirse edinmeyi istediğim oyunlardan birisi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız