Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu

 
 
Bandai Namco, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için Tekken 8'i duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Oyun için ekibin açıklaması şu şekilde: 
 
"Bandai Namco Studios tarafından geliştirilen Tekken 8, dövüş türünü genişletiyor ve türün görsel olarak en çarpıcı ve sürükleyici oyunlarından birini yaratarak en yeni nesil konsolların gücünden tam olarak yararlanıyor. Tekken 8, Heihachi Mishima'nın yenilgisiyle sona eren korkunç savaştan sonra, Jin Kazama'nın Kazuya Mishima'nın dünya hakimiyeti arayışına karşı durduğu yeni bir rekabete odaklanıyor."
 
Bandai Namco Studios baş yapımcısı Katsuhiro Harada bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Yeni nesil Tekken'i sizlere sunuyor olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Bandai Namco Studios'taki ekip, Tekken 8'e çığır açan yeni özellikler getirmek için çok çalışıyor ve yeni nesil konsolların gücünden yararlanarak savaşlardaki güç hissiyatını ileri seviyeye taşıyor. Önümüzdeki aylarda size daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz.” 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tekken 7 Xbox One PS4 Unreal Engine 4 Dövüş Tekken
Kirby's Return to Dream Land Deluxe, Switch için Duyuruldu God of War Ragnarök için Hikaye Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.11.2022 10:55:58

0
anlaşılsada anlaşılmasada söyleyim geometri beyinde tekken oynarken farkettim. :-)

İhsanblack02

15.9.2022 11:49:34

0
Grafikler iyileşmiş efektler arttırılmış animasyonlar daha doğru ve akıcı olmuş. Ama görüntü olarak hiç heyecanlandırmadı normalde Tekken oyunları her zaman beni heyecanlandırırdı. 7 remastered gibi duruyor. Asıl işi ed boon ekibi yapıyor adamlar oyunlar arasında gelişmeleri görüyorsun

AdamJensen

14.9.2022 21:47:37

0
Çok iyi görünüyor PS5 aldırır.

BSC Misafiri

14.9.2022 14:10:33

0
Unreal 5 grafik motoruymuş.Önceki Tekken'de dövüşçü modelleri ve yüzleri hayli vasattı.Bu video'da ise muhteşem görünüyor.Mishima kan davası artık sıktı bence.

Philipp_Plein

14.9.2022 13:25:38

0
Rip SF 6

Punisher155

14.9.2022 13:19:10

0
On numara beş yıldız olmuş helal olsun, videonun sinematik değil de oyuniçi motorla hazırlanması ayrıca güzel bir de Tekken'in başındaki Harada bu videonun hikaye modundan bir bölüm olduğunu söyledi, grafikler gerçekten baya etkileyici duruyor, gameplayde de geliştirmeler var gibi çıkınca daha net yorumlanır.

BSC Misafiri

14.9.2022 12:28:29

0
Abi sezon mezon yapmayın adam gibi tüm oyunu çıkarın. Yeni saçma karkaterlerden çok ESKI karakterlerden bir dövüşçü havuzu oluşturun ne olur..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken 7
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız