Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tamamen Legodan Oluşan Eğlenceli Bir P.T. Videosu Paylaşıldı

 
 
Kojima ve Del Toro ortaklığında yaratılan ana karakteri Norman Reedus'un canlandırdığı, Silent Hills'ın yeni oyunu için geliştirilen oynanabilir demo, çoğu oyuncunun da bileceği gibi farklı ve çok korkunç bir oyundu. 
 
Oyun, Konami ve Kojima ortaklığının bozulması sebebiyle artık YouTube'da bulunmuyor ne yazık ki ancak internette hala videolarını bulabilirsiniz. Bu paylaşılan videoda da oyunun daha renkli bir halini görüyoruz.
 
Crèmekoek adlı YouTube kanalı tamamen legodan oluşan bir P.T. koridoru yaratarak stop-motion tarzıyla bir video çekmiş. Koridorda bulunan fotoğrafların yerine de Death Stranding'ten fotoğraflar koymuş. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Saygı duyulası bir emek var gerçekten.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite kojima productions konami silent hill silent hills ps4 p.t. korku
Sonic the Hedgehog Filminden Yeni Afiş Yayınlandı Geoff Keighley, Death Stranding'in Game Awards'ı Domine Etmesinde Bir Etkisi Olmadığını Söyledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

6.12.2019 08:50:52

0
Oyun tarihi değişirdi herhalde. Kojima yeni bir tür ortaya çıkarmayı bırakıp olan türler üzerinden devam etse efsane olacak.

Oguz_Cole

6.12.2019 08:34:26

0
Çıksaydı aynı death stranding te ki olay olacaktı yine mi pt yine mi kojima, insanlar bunun bir demo olduğunu ve özenle seçildiğini unutuyor tüm oyun hep bu şekil olacak diye bir şey yok.

speddy12

6.12.2019 01:13:39

+2
Bir demo böyle etki bıraktıysa çıksaydı neler olurdu neler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hills
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız