Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tales of Arise için Animasyonlu Açılış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yakın tarihli bir resmi yayında, Bandai Namco'nun Tales of Arise geliştirme ekibi, RPG'nin açılış ve resmi temasını hayranlara sundu. Fragman, Alphen, Shionne ve diğer parti üyelerinin yanı sıra şimdiye kadar ortaya çıkan önemli NPC'leri içeriyor. 
 
300 yıl boyunca Rena, gezegenin kaynaklarını sömürerek, insanları özgürlüklerinden ve onurlarından ederek Dahna'ya hükmetti.

Bizim hikâyemiz apayrı dünyalarda doğmuş iki kişinin, kaderlerini değiştirip yeni bir gelecek yaratma arayışları ile başlar.

Çeşitli karakterleri, sezgisel ve ödüllendirici dövüş sistemi ve uğruna savaşmaya değecek güzellikte bir dünyada geçen büyüleyici hikâyesi ile Tales of Arise, birinci sınıf bir JRPG deneyimi sunuyor. 
 
Tales of Arise, 10 Eylül'de Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 ve PC için çıkış yapacak. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt Tales of Arise Bandai Namco PlayStation 4 Xbox One PC
RimWorld Oyununa 1.3 Güncellemesi Geliyor Nacon Connect Etkinliğinde Steelrising, The Lord of the Rings: Gollum, WRC 10 ve Daha Fazlası Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tales of Arise
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız