Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Take-Two, GTA San Andreas ve Vice City Modlarını Kaldırıyor

 
 
Yeni gelen haberlere göre Take-Two, Grand Theft Auto: Vice City ve San Andreas için birçok modu engelliyor ve kaldırıyor. GTA: Underground modunu geliştiren ekip Dsogaming ile iletişime geçti. ModDB sayfasında yer alan modların T2'den bir DMCA bildirimi aldığını belirtti.
 
GTA Underground, GTA III, Vice City, San Andreas, Manhunt & Bully haritalarını birleştiren bir moddur. Oldukça farklı bir konsepte sahip olan bu modun Take-Two'nun tarafından engellenmesi oyuncular için üzücü bir durum. Ancak Take-Two'nun hedefinde sadece GTA Underground modu yer almıyor.
 
Ekibin belirttiğine göre VCS: PCE ve LCS PC portları da kaldırıldı. Bu nedenle, Take-Two şu anda Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas için birden fazla modu/çalışmayı engelliyor. 
 
Take-Two'nun neden böyle bir şey yapmaya karar verdiği bilinmiyor. Teorik olarak, bu modlar oyunu daha eğlenceli kılmak adına yapılıyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce Take-Two'nun bu hamlesi doğru mu?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming grand theft auto vice city gta vc rockstar games ios android
Type-Moon Times Vol.4 Etkinliği 19 Temmuz'da Yapılacak Skyrim Special Edition için Yeni Bir Mod Taarakian ırkını Oyuna Getiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aliann34

30.7.2021 22:50:22

0
Bu Take Two'da fazla olmaya başladı sırf GTA Online ve Red Dead Online'a rağbet arttırsın diye modları kaldırtıyor. GTA IV ve RDR 1 döneminde hatta GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas döneminde Take Two şimdiki gibi acımasız değildi ne zaman GTA Online'dan ve Red Dead Online'dan gelen paralara baktı o zaman şımarmaya başladı. Mod konusuna gelince Take Two surat asmaya başlıyor.

Jack Rabbit Slims

19.7.2021 10:31:50

0
Kafayı yemiş bunlar.

White Death

18.7.2021 21:50:40

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Kendine_Antagonist hocam onlar da az değil diyorum ya Türkçe yamaların hepsini kaldırdılar piyasadan mesela. Gta 6 da muhtemelen full online içerikli falan olur single tarafına çok düşmeyeceklerdir ki öyle bir durumda bazı oyunculardan vazgeçecekler. Sürekli online oynayıp para akışı sağladıkları köleleri oluyor öteki türlü.
RDR2 nin single bölümüne verdikleri emeğe bakarak böyle bir olasılığı görmüyorum. O zaman da gta online dan para akıyordu şimdi de pek bir şey değişmedi

aterikasedi

18.7.2021 21:46:43

0
Fan yapımı Resident Evil 2 remake modu da Capcom tarafından kaldırtılmıştı.Ardından adamlar resmi Resident Evil 2 remake oyununu duyurdu.Hadi inşallah.

BSC Misafiri

18.7.2021 21:31:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kendine_Antagonist hocam onlar da az değil diyorum ya Türkçe yamaların hepsini kaldırdılar piyasadan mesela. Gta 6 da muhtemelen full online içerikli falan olur single tarafına çok düşmeyeceklerdir ki öyle bir durumda bazı oyunculardan vazgeçecekler. Sürekli online oynayıp para akışı sağladıkları köleleri oluyor öteki türlü.
Z kuşağı oyuncuların %80'i böyle ki zaten, hata yapmıyorlar doğru olanı o. Ha bizim için korkunç bir şey olur da yapacak bir şey yok, hem ben RDR2 ve ana senaryosu sonrası aynı kalitede yada daha iyi bir şey beklemiyorum şirketten :)

Kendine_Antagonist

18.7.2021 20:21:06

0
hocam onlar da az değil diyorum ya Türkçe yamaların hepsini kaldırdılar piyasadan mesela. Gta 6 da muhtemelen full online içerikli falan olur single tarafına çok düşmeyeceklerdir ki öyle bir durumda bazı oyunculardan vazgeçecekler. Sürekli online oynayıp para akışı sağladıkları köleleri oluyor öteki türlü.

Caped 117 Crusader

18.7.2021 18:23:05

+1
Oyunu yapan Rockstar Games olduğu için çuvallamaları gibi bir duruma ihtimal yok. Rockstar'ın Take Two elinden kurtulup bağımsız olması gerekiyor. Take Two bana göre EA'den daha beter bir şirket.

Kendine_Antagonist

18.7.2021 16:25:05

0
gta 6da öyle bir çuvallayın ki şu oyuncu düşmanı hareketlerinizle yerin dibine girersiniz. Rockstar Türkçe yamaları kaldırır, bunlar modları kaldırır...

BSC Misafiri

18.7.2021 13:19:45

0
Kendin düzgün portlamazsın veya direk hiç portlamazsın insanlar oyunlarını oynanacak hale getiriyor modlarla kitlesini canlı tutuyor neden taş koyarsın ki bir çıkarın yok aksine zararın var amaç nedir yani t2? gta online'a rağbeti arttiracaklarini mı düşünüyorlar acaba serideki diğer oyunları oynaması imkansız hale getirip.

deliliktir

18.7.2021 11:28:36

+6
Take-Two kendi araçlarıyla kendilerinden daha gelişmiş şeyler yapanı görünce banlıyor sanırım. Modlar belki firmaya karşı beklentiyi yükseltebilir endişesi taşıyor da olabilir. Üzücü ama. Vice City Stories ve Liberty City Stories Pc modlarının kaldırılmasına şaşırmadım, TAke-Two ola ki bir gün kendim getiririm diyerek haklarını saklamış olabilir. GTA Turk City, Şahin vb. modlara şu noktada bir şey olacağını düşünmüyorum.

TheNewAtilla

18.7.2021 11:26:49

+10
Buna tepki olarak gta 5 bu yıl sonuna kadar 10 milyon kopya daha satar
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto: Vice City
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız