Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TT Isle of Man Ride on the Edge 2 Switch için 14 Mayıs'ta Çıkacak

 
19 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkan motosiklet yarış oyunu yakında Switch'e de geliyor.

Yayıncı Bigben Interactive ve geliştirici Kylotonn Racing Games, TT Isle of Man Ride on the Edge 2 Switch versiyonunun 14 Mayıs'ta çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:


60 km'den uzun ultra teknik bir pistte, gerçek sürüş becerileri gerektiren müthiş hızlı bir yarış… TT2'de seni bekleyen tam olarak bu. Bir sürü yeni özellik de cabası: açık dünya, gelişmiş oyun fiziği, klasik motorlar ve çok daha fazlası.
 
Zerre şüphe yok ki bu dünyanın en tehlikeli motor yarışlarından biri. TT Isle of Man – Ride On the Edge 2'de, farklı şampiyonalarda yeterliliğini kanıtladıktan sonra sürüş becerilerinin sınırlarını zorlayacağın hem düz hem virajlı bölümlerden oluşan 60 kilometre uzunluğundaki Snaefell Mountain Pistine gidiyorsun. TT 2'de 17 ilave pist, klasik modeller de dahil 18 farklı motor ve resmi sürücüler var. Dahası, tümüyle yeniden geliştirilen oyun fiziği ve aslına uygun simüle edilen sürücü hareketleri sayesinde şimdi her zamankinden daha gerçekçi. Motorunu ayarla, performansını yükselt ve teknik verilerini gerçek zamanlı olarak izle ki rekabette geri kalmayasın. TT2 ayrıca motor ayarlarını test edebileceğin ve TT Isle of Man şampiyonu olmak için ihtiyaç duyduğun tecrübeyi kazanabileceğin, her motorcunun rüyası yepyeni bir açık dünya da sunuyor.

 
Oyun basınından notlar ve inceleme puanları içeren fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
TT Isle of Man Ride on the Edge 2 Bigben Interactive Kylotonn Racing Games motosiklet yarış oyunu PlayStation 4 Xbox One Switch PC
Cyberpunk 2077'nin DLC Sayısı The Witcher 3'ten Az Olmayacak CD Projekt RED Cyberpunk 2077'nin Ertelenmeyeceğini Öngörüyor

BSC Misafiri

9.4.2020 23:16:08

0
Şu anda para verip alınacak TEK motor yarış oyunu. Serbest dolaşmak ve kariyer modları bulunuyor. Motor sürmek keyifli ve grafikleri film gibi. Çok iyi değil ama çevre hoş gözüküyor. Sürmekten zevk alıyorsunuz, yol sizi alıp uçuruyor. Mutlaka deneyin. Bu adamlar WRC ile ne kadar yol kat ettiler, son oyunu oynayan biri olarak gördüm. Daha daha iyisini yapacaklardır. MotoGP20 ve Ride 4ü merakla bekliyorum. Bu iki oyunu yapan firma da ne zamandır motor yarışları yapıyor, tecrübelerine güveniyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TT Isle of Man Ride on the Edge 2 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız