Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TNC Predator, MDL Chengdu Major Dota 2 Turnuvasının Şampiyonu Oldu

 
      Valve & MDL işbirliği ile Çin'de düzenlenen MDL Chengdu Major, Dota 2 turnuvası tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu TNC Predator takımı oldu.
 
 
 
     Üst tur yarı finalinde Vici Gaming ve TNC Predator karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda Vici Gaming, TNC Predator takımını 2-0 yenerek finale yükselen ilk takım oldu. Yenilginin ardından alt tura düşen TNC Predator, burada Evil Geniuses takımını 2-1 mağlup etmiş olan Invictus Gaming ile eşleşti. TNC Predator, Invictus Gaming karşısında 2-0 galibiyet elde ederek, üst tur yarı final rakibi olan Vici Gaming ile yeniden büyük finalde karşılaştı. 5 maçlık seri formatında oynanan karşılaşmanın sonucunda bu kez 3-1 galip gelen taraf TNC Predator takımı oldu ve MDL Chengdu Major Dota 2 turnuvasının şampiyonu oldu. TNC Predator 300.000 dolar, Vici Gaming ise 160.000 dolar para ödülü kazandı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
CS:GO Asya Şampiyonası 2019 Şampiyonu Mousesports Oldu! Haftanın Espor Gündemi: 22

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız