Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

System Shock 3'ü Geliştiren Ekibin Tamamı OtherSide Entertainment'tan Ayrıldı

 
OtherSide Entertainment tarafından geliştirilen System Shock serisinin yeni oyunu System Shock 3'ün geliştirme sürecinde işler hiç iyi gitmiyor.
 
Video Games Chronicle'ın haberine göre, tasarım yönetmeni Chase Jones geçtiğimiz hafta stüdyodan ayrıldı ve ondan önce de oyunun yazarı, yönetmeni, tasarımcıları, baş programcısı, kalite kontrol yöneticisi, çevre sanatçısı ve daha fazlası ekipten ayrılmış.
 
Eski bir OtherSide Entertainment çalışanı RPG Codex forumu üzerinden yaptığı açıklamada "Neler olduğunu tam bilmiyorum fakat ekip artık orada çalışmıyor." dedi.
 
"Proje başarısız oldu demek doğru olur mu? Söylemesi zor. Eğer Starbreeze Studios krize girmeseydi taze ve yenilikçi bir oynanışa sahip ilginç bir şey sunabilirdik diye düşünüyorum. Fakat oyuncuların beklediğinden çok daha küçük bir oyun ve böyle sevilen bir serinin devam oyunu için hayal kırıklığı kaçınılmazdı."
 
"Yüksek beklentiler beraberinde pahalı deneyler getirdi. Küçük bir ekiptik ve piyasadaki benzer türdeki oyunların kapasitesiyle rekabet edemeyeceğimizi biliyorduk ve bu yüzden de yaratıcı, zeki ve hatta tuhaf olmalıydık. Benzersiz ve eğlenceli bir şey yapmaya çalışıyorduk fakat bu oyuncuların muhtemelen aç olduğu bir şey değildi." 
 
En son 2019'un başlarında Starbreeze Studios, System Shock 3'ün yayıncılık haklarını oyunun geliştiricisi OtherSide Entertainment'a geri sattığını duyurmuştu. Bunun üzerine OtherSide Entertainment, oyuna yeni bir yayıncı arayışındaydı fakat bir senedir istedikleri yayıncıyı bulamadılar. 2019'un sonlarına doğru pre-alpha aşamasından bir dakikalık oynanış teaser fragmanı yayınlandı.

Oyunun geleceği şu anda belirsiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer System Shock 3 OtherSide Entertainment Survival Horror Action Role Play System Shock
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (11 - 14 Şubat) 90'lar Hayatta Kalma Korku Oyunlarından Esinlenen Heaven Dust 27 Şubat'ta Switch ve PC için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.2.2020 16:21:30

0
Eğer sıkıntı bütçe yetersizliği ise kickstarter açarak bağışlardan bir miktar para toplayabilirlerdi. Neden kickstarter açmadılar acaba.

Guest-F845E7A86

10.2.2020 15:14:56

+3
Bence bu yorum da çok bilgisizce olmuş. Remake oyunu Nightdive Studios geliştiriyor. Bunu da OtherSide Entertainment geliştiriyordu. Vizyonsuz dediğiniz adamlar 20 sene önce System Shock ve Thief'i yazmış adamlar. Bugün BioShock, Deus Ex, Dishonored, Prey ve birçok oyun varsa bu adamlar sayesinde var.

BSC Misafiri

10.2.2020 12:22:23

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein Vizyonsuz herifler 20 küsür yıllık oyunu remake bile yapamıyorsunuz.
Remake'i Nightdive diye bir stüdyo yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Philipp_Plein

10.2.2020 10:22:35

+1
Vizyonsuz herifler 20 küsür yıllık oyunu remake bile yapamıyorsunuz.

MovieClipS

10.2.2020 09:09:40

0
Belliydi böyle bir şey olacağı. Oyuncu kitlesi eskisi gibi değil maalesef bu yüzden firmalarda oyuncu kitlesine göre hareket etmek istiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
System Shock 3
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız