Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sword Art Online: Last Recollection için Ücretsiz Demo Geliyor

 
 
Bandai Namco, Tokyo Game Show 2023 etkinliği sırasında Sword Art Online Last Recollection için yeni detaylar aktardı. Ayrıca oyunun demosunun da 26 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için bir geleceğini duyurdu.
 
Demodaki veriler tam sürüme aktarılabilecek
 
 
 
Tokyo Game Show 2023 etkinliği esnasında Yuuki ve Mito'yu oynanabilir karakterler olarak gösteren açılış animasyonu ve yeni fragmanlar hayranlara sunuldu. Yeni videolarla beraber bu karakterler hakkında çeşitli bilgi sahibi olabiliyorsunuz.
 
Sword Art Online: Last Recollection PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için 5 Ekim'de Japonya'da ve 6 Ekim'de ise dünya çapında çıkış yapacak. SWORD ART ONLINE serisinin en yeni oyunu Last Recollection, SAO oynanabilir karakter kadrosunu ve alt senaryoları içeriyor.
 
Animasyon fragmanı
 
 
 
Yuuki 
 
 
 
Mito
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sword Art Online: Hollow Realization Bandai Namco AQURIA
Capcom, Monster Hunter Serisinin 20. Yıl Dönümünü Kutlayacak Final Fantasy VII Rebirth için TGS Etkinlik Özel Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sword Art Online: Hollow Realization
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız