Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Bomberman R Online'ın 3. Sezonu Başladı

 
 
Konami Digital Entertainment, B.V. bugün itibarıyla PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, PC (Steam) ve Google Stadia üzerinde oynaması ücretsiz olan SUPER BOMBERMAN R ONLINE'ın 3. Sezonunun başladığını duyurdu. Yeni sezon, popüler Suikoden serisinde yer alan Riou'dan ilham alınarak tasarlanan Suikoden 2 Hero Bomber'a merhaba diyor.
 
Suikoden 2 Hero Bomber, Dunan Gezegeninde Highland'e karşı mücadele eden New State Army’nin lideri. Kahramanımız sayısız çarpışmaya girip bir o kadar kayıp yaşayarak 107 müttefiki ile zorluklarla dolu bir hayata göğüs gerdi. SUPER BOMBERMAN R ONLINE'da ise yakındaki karakterleri ve bombaları bir tonfa ile patlatan 'Twin Fang (İkiz Diş)' yeteneğine sahip olacak.
 
 
 
Suikoden 2 Hero Bomber'a ek olarak, Sezon 3, Power Zone aşamasında gerçekleşecek yeni bir 'Mighty Fest' etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Bu etkinlikte, oyuncuların ateş gücü ve yerleştirilebilir bomba sayısı oyunun başından itibaren maksimumda!

Son olarak, Sezon 3 Altın Savaş Bileti (Gold Battle Pass) satın alan kullanıcılar, sezon sonuna kadar hızlı maçlar oynayarak %30 ekstra EXP kazanmalarını sağlayacak EXP Bonus kazanıyor. SUPER BOMBERMAN R ONLINE Battle 64 modu için yeni haritalar da yolda.
 
SUPER BOMBERMAN R ONLINE ile ilgili ekstra bilgileri oyunun resmî web sitesinde bulabilirsiniz: https://www.konami.com/games/bomberman/online/eu/en/
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Super Bomberman R Online Konami
Epic Games Onayladı: Yıl Sonuna Kadar Her Gün Ücretsiz Oyun Sunacak Castlevania: Grimoire of Souls, Yeni Güncelleme ve Hikayeyle Yeni Yılı Karşılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Bomberman R Online ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız