Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Bomberman R Online Çıktı, Açılışa Özel Fall Guys: Ultimate Knockout Crossover'ı Başladı

 
Konami Digital Entertainment, B.V. ve Mediatonic yaptıkları açıklamada bugün resmi olarak yayınlanan SUPER BOMBERMAN R ONLINE’ın açılışa özel Fall Guys: Ultimate Knockout crossover’ına ev sahipliği yapacağını duyurdu.
 
İşbirliğinin bir parçası olarak bugünden itibaren tüm SUPER BOMBERMAN R ONLINE oyuncuları çok özel “Bean Bomber” karakterine sahip olabilecek – böylece ilk kez bir Fall Guy karakteri başka bir oyunda kendine yer buluyor!
 
Oyuncular yepyeni Battle 64 modu ve çok daha fazlasında hayatta kalma ve rakiplerinin önüne geçme mücadelesi verirken “Bean Bomber” da savaş alanına dalış yaparak bombalardan uzak kalmaya çalışıyor.

Bitmedi! Bomberman de Fall Guys: Ultimate Knockout’a misafir oluyor ve 4 Haziran’dan itibaren oyun içi mağazadan 10 Crowns’a satın alınabilecek Bomberman kostümüyle oyunun tozunu atmaya geliyor.
 
 
SUPER BOMBERMAN R ONLINE an itibarıyla PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ve PC üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir ve oynanabilir. Oyun PlayStation®5 ve Xbox Series X|S platformlarını da desteklemekte.
 
PlayStation Store – LINK
Microsoft Store (Xbox) – LINK
Nintendo eShop – LINK
Steam – LINK
Google Stadia – LINK
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Super Bomberman R Online Konami
Nintendo Switch Pro Duyurusunun E3 Öncesinde Yapılması Bekleniyor Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown için Yeni Fragmanlar Yayınlandı

Sylisyum

27.5.2021 20:00:01

0
Xbox Series S te bi videosunu izledim ama 64 kişi bomberman royale oynamak cidden ilgimi çekmedi. Para kazanmak için 1001 tane microtransaction gelir oda keyif vermez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Bomberman R Online ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız