Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Suicide Squad: Kill the Justice League Ultra PC Sistem Gereksinimleri

 
 
Rocksteady ekibi tarafından oyunculara sunulacak olan kötü kahraman temalı nişancı aksiyon oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League'in Ultra PC sistem gereksinimleri yayınlandı. Daha önce oyunun sistem gereksinimleri paylaşılmıştı. Ancak şimdi en yüksek gerekliliği isteyen gereksinimler ortaya çıktı.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League yakında geliyor 
 
 
 
Ultra PC sistem gereksinimlerine göz atacak olursak, burada 4K / 60 FPS ile oyunu oynamak için PC oyuncularının Intel Core i7 12700K veya 16 GB RAM'li AMD Ryzen 7 7800X3D bir işlemciye sahip olmaları gerekecek. Bunun dışında NVIDIA GeForce RTX 3080 veya AMD Radeon RX 7900XT ekran kartlarından birine ihtiyacı olacak.
 
Öte yandan geliştirici ekip geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde oyunun minimum PC gereksinimlerini paylaşmıştı. Bu gereksinimlere bakacak olursak oyunu 30 FPS 1080p minimum ayarlarda veya 60 FPS 1440p orta ayarlarda oynayabileceksiniz.
 
Adalet Birliği üyelerini ortadan kaldırmaya çalıştığımız yapım, 2 Şubat tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 
 
Sistem gereksinimleri
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Suicide Squad: Kill the Justice League Rocksteady Studios Harley Quinn Deadshot Captain Boomerang King Shark
Tomb Raider'ın Fan Yapımı RTX Remix Modu için Yeni Görüntüler Yayınlandı Korku Odaklı Strateji Oyunu Solium Infernum, 14 Şubat'ta Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Suicide Squad: Kill the Justice League
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız