Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Suicide Squad: Kill The Justice League'in HUD Ekranı Dalga Konusu Oldu

 
 
Rocksteady ekibi tarafından geliştirilen ve çıkış yapmadan önce bir hayli eleştirilere maruz kalan Suicide Squad: Kill The Justice League oyununun çıkış yapmasına az bir süre kaldı. Bu süre zarfında ortaya çıkan HUD ekranı oyuncuların bir hayli tepkisini çekti.
 
Eleştirilerin odağında kalan bir yapım 
 
 
 
Ortaya çıkan HUD ekranına bakacak olursak oldukça karmaşık bir sistemin olduğunu ilk etapta görebiliriz. Ekranda oldukça kalabalık bir yapının olmasından dolayı oyuncular tarafından bir hayli eleştirilen bu ekran görüntüsü, tepki gören bir başka unsur olarak karşımıza çıkıyor.
 
Üçüncü şahıs kamera bakış açısı ile beraber kötü karakterleri kontrol ettiğimiz ve Adalet Birliği üyelerini ortadan kaldırmaya çalıştığımız yapım, 2 Şubat tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tepki gören ekran görüntüsüne aşağıdan görebilir ve siz de kendi yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.
 
HUD ekranı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Suicide Squad: Kill the Justice League Rocksteady Studios Harley Quinn Deadshot Captain Boomerang King Shark
Dinozor Temalı FPS Oyunu Son and Bone PS5 için Duyuruldu Görsel Roman Oyunu Spirit Hunter: Death Mark II 15 Şubat'ta Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.1.2024 18:03:29

0
Adamların oyunu TR'ye çıkarmamasını şu yorumlara bakarak anlayabilirsiniz. Oynamadığı şeye yorum yapmaya bayılıyor bizim millet. Şuan kalabalık görünür bir oynarsın dersinki eksik bile var denemeden atıp tutmak cahillerin yapacağı şeyler. Neyseki oynayamayacağız oyunu Türkiye'de yaşayanlar olarak o yüzden kafanız rahat olsun HUD sizi geremez artık.

BSC Misafiri

13.1.2024 13:13:55

0
Rocksteady bu fiyaskodan sonra kapatılacak; Arkham serisinin yapımcıları halihazırda stüdyodan ayrılmıştı, zaten aklı selim olan hiçbir kıdemli geliştiriciyi de 7 sene boyunca böyle garabet bir projede tutamazsın. Oyunun fortnite'dan ''ilham'' alan yeni nesil yetmelerin elinden çıktığı o kadar belli oluyorki insan bu işçilik nasıl Rocksteady'nin işi olabilir diye hayıflanmadan edemiyor. Geçmiş olsun Rocksteady, kim isterdi tek kişilik superman oyununa nasiplenip iş bilmez basiretsiz yöneticilerin diretmesi ile böyle bir hezeyana imza atmayı. Sana da teşekkürler WB maharetli bir stüdyoyu nasıl soytarıya çevirirmeyi başardın valla bravo.

Babblebabble

13.1.2024 00:34:23

0
Tersine dönecek.

aykut291

12.1.2024 23:32:08

0
Şaka gibi ya Oyun Dünyasına yön veren Firma değilmiş gibi sanki.WB bu kafayla giderse daha çok zarar edecek hayır yani Hogwarts Laegacy de gördüler bunu bide de neyse Oyun büyük bir ihtimal patlayacak bir sonrakine adım atarlar artık.Muhtemelen adam akıllk Batman Oyunu yaparlar artık çünkü çok fena zarar edicek bu işden.Batman Arkham Knight a patladı zaten.Yazık yani gerçekten nediyim.

gamer-x

12.1.2024 13:28:25

+1
oyun sektörünün geleceği Free-to-play ; servis oyunları; online bağlantı gerektiren oyunlar vs.... diye gider; ondan sonra Alan Wake gibi oyun bekliyoruz 10 sene, bu gidişle daha çok bekleriz bu tarz oyunları

Ziromen

12.1.2024 11:25:47

0
Para vermem buna nedir bu

RocK__StaR

12.1.2024 01:39:48

+1
Oyun büyük patlayacak maalesef süper kahraman oyunlarını spider man taşıyor şu an rocksteady nin çöküşü nerede o eski batman oyunları nerede bu oyun

BSC Misafiri

11.1.2024 21:50:04

0
Hud ekranına oyun yapmışlar.

arda29

11.1.2024 21:41:20

0
Çok kötü görünüyor. Umarım iyi bişey çıkar ama hiç beklentim yok.

Fearless_tr

11.1.2024 19:16:17

0
Ready player one filmindeki kötü sirketin olayina dönmüs resmen , demek bir gercekcilik payi var :)))

Jer Aders

11.1.2024 18:34:36

0
MMORPG sanki mübarek.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Suicide Squad: Kill the Justice League
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız