Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Suda 51'in Yeni Oyunu "Lollipop Chainsaw"

Travis, görebileceğiniz en yaramaz karakterlerden birisiydi. Lollipop Chainsaw'daki karakterimiz de ondan geri kalmayacak gibi

    Suda 51 enteresan fikirleriyle her zaman dikkat çekmeyi başarıyor. No More Heroes onun ne kadar yaratıcı ve esprili bir dünyasının olduğunu bize son derece başarılı bir şekilde kanıtlamıştı. Şimdi bu isimden yeni bir oyun yolda.
 
      Andriasang'in haberine göre Famitsu dergisi bu haftaki sayısında Goichi Suda'nın (SUDA 51) Kadokawa Games tarafından yayınlanacak oyunu Lollipop Chainsaw'u sayfalarına taşıdı. Henüz bu oyunun herhangi bir görüntüsü ortaya çıkmadı, ama bazı bilgilere ulaşabildik.
 
     Lollipop Chainsaw'da oyuncular Juliet adlı bir lise öğrencisini kontrol edecekler. Ailesi zombi avcılığı yapan Juliet'in okulu birgün zombilerin saldırısına uğrar ve o da testere'sini kaparak (genç bir kıza yakışıyor mu testere filan) zombileri akrobatik hareketler eşliğinde doğramaya başlar.
 
     Zombileri testeremiz ile kestikçe pembe kanların fışkıracağı söyleniyor. Lollipop Chainsaw'un Famitsu dergisinden gelecek ilk görüntüleri merakla bekliyoruz. İlginç bir oyun olacağı kesin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Lollipop Chainsaw Suda 51 PS3 Xbox 360
Bioshock Romanı "Rapture" Raflarda Apple'ın 3. Çeyrek Mali Raporu Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

brk135

20.7.2011 11:36:30

-1
ben oyunlarını seviyorumda hikayesini boşuna övmeyelim. no more heroes gayet sıradan japon hikayesi. hikayede anan baban ölmüş filan. son boss'a geldiğinde öğreniyorsunki bu boss senin anne ve babanı öldürmüş. doğruya doğru şimdi

The_Rahip

20.7.2011 10:42:26

0
Bu Suda cidden manyak :))) Değişik bir oyun olabilir bir görüntüler ve videolar gelmeye başlasın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadows of the Damned
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız