Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter V'te Cadılar Bayramı Hazırlıkları

 
     Ekim ayının yaklaşmasıyla birlikte Capcom cephesinde de Cadılar Bayramı hazırlıkları başladı. Bu kapsamda Street Fighter V için geçtiğimiz oyunlardan aynı döneme ait temalar, yeni kostümler ve oyuncuları eski günlere döndürecek elden geçirilmiş yeni alanlar sunulacak.
 
     Capcom, Mumya Dhalsim, İblis Bison, SFIII'ten Gill kostümüyle Urien gibi kostüm temaları ve 2016 yılı içerisinde çıkan tüm kıyafetleri bir paket halinde oyuncularla buluşturuyor. Ayrıca akademik temalı Ed, Menat ve Cammy, INTERPOL kostümlü Chun-Li gibi yeni kıyafetler de oyuncuları bekliyor olacak.
 
     Bununla birlikte Cammy'nin Street Fighter Alpha günlerindeki oyuncak kostümü ve Street Fighter IV'teki Nostalji kostümü de yeni gelenler arasında. Cammy ile ilgili tek gelişme de bu değil. Ayrıca Street Fighter II'den Cammy's English Manor isimli dövüş sahnesi de yenilenmiş kaplamalarıyla birlikte oyunculara sunuluyor. Cammy's English Manor'a sahip olmak isteyen oyuncuların 3.99$ veya 70,000 Fight Money ödemesi gerekiyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak shacknews Street Fighter 5 Street Fighter V Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS
Monster Hunter Stories'e Ücretsiz Zelda DLC'si Geliyor Forza Motorsport 7'den Porsche 911 GT2 RS İçin 4K Windows Teması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.9.2017 19:45:21

0
Şimdi eski oyunlardaki haritaları nasıl desem remastered yapıp oyuna sokuyor capcom açıkçası en hoşuna bu gözüküyor ben bu kadar güzel yapacaklarını düşünmemiştim ve kıyafetler harika ya o okul kıyafeti var ya bittim

dinazorkulagi

26.9.2017 19:39:05

0
Ulan capcom dinin imanın para.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter V
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız