Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter V Yarından İtibaren İki Hafta Boyunca Oynaması Ücretsiz

 
Capcom, Street Fighter V'in yarın 23:00'dan itibaren 5 Mayıs'a kadar PlayStation 4 ve PC üzerinde oynaması ücretsiz olacağını duyurdu.

PlayStation 4'te ücretsiz sürümü indirmek ve offline modları oynamak için PlayStation Plus aboneliği gerekmeyecek fakat online oynamak için gerekecek. PC kullanıcıları ise Steam üzerinden indirebilecek.

Bu süre boyunca, oyunun Arcade, Extra Battle ve Team Battle modları ile genişletilmiş sürümü Street Fighter V: Arcade Edition'ı oynayabileceksiniz. Ücretsiz sürüm 16 orijinal karakter ve Akuma, Blanka, Juri ve Menat olmak üzere dört indirilebilir içerik karakterini içerecek. Bu dört indirilebilir içerik karakteri sadece Ranked, Casual, Battle Lounge, Training ve Challenge modlarında kullanılabilecek.

Oyunu satın almayı düşünenler için, Street Fighter V: Arcade Edition şu anda PlayStation Store'da 179,00 TL ve Steam'de 119,00 TL.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER Street Fighter 5 Street Fighter V Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS
Cyberpunk 2077 Geliştiricisi: Oyun Geçtiğimiz Yıl Gösterdiğimizden Oldukça Farklı Playstore'dan Nisan Kampanyası ile Oyunlarda Yüzde 90'a Varan İndirimler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.4.2019 17:45:35

+1
MK ve Tekken ile aynı kalitede yalnız çok büyük bir hata yaparak eksik çıktılar. Hem moveset olsun hem teknik olarak hem oyun içi modlar olarak hem de karakterler ve stagelerde eksikler çok. Ayrıca onları bir de oyunda para kazanarak elde etmemizi istemek. Ya zaten 16 karakter vermişsin yarısını çalışıp kazan demişsin ayıp ya 30 karakter koy 10 tanesini biz açalım bir şey demeyiz.

BSC Misafiri

22.4.2019 18:33:52

0
Tekken sonrası o kadar az geliyor ki karakter sayısı. İndirip dener miyim ondan bile emin değilim.. Gerçi ilk zamanları oynamıştım şimdi DLC'lerle paralı paralı doldurmuşlardır karakterleri de. Neyse..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter V
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız