Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 25 Yaşında!

 
    Super Mario, The Legend of Zelda, Metal Gear ve Final Fantasy'den sonra 25. yılını kutlayan bir diğer efsane de Capcom'un Street Fighter'ı oluyor!
 
    30 Ağustos 1987'te ilk kez tanıştığımız bu efsane dövüş oyunu yıllara meydan okurcasına her yeni oyunuyla bizleri mest etmeye devam ediyor, ah tabi bir de Capcom'un biraz sinir bozucu satış stratejilerine de maruz kaldığını belirtmeden olmaz.
 
    Atari salonlarında Street Fighter ile tanışanlar artık büyüdü, çoluk çocuğa bile karıştı ancak aradan 100 sene bile geçse Street Fighter daha kimleri dünya evine sokacak kim bilir. Bu çeyrek asırlık efsane için Capcom'dan tatmin edici sürprizler beklerken yapımın orjinalinden sonra ilk kez atari salonlarında yerini alan parmak öğütücüsü Street Fighter II'nin o unutulmayan intro'suyla başbaşa bırakıyoruz:
 
    İyi ki doğdun Street Fighter, nice yıllara!

Bu haberin bağlantısı
URL
Street Fighter vs Tekken Capcom Namco 25. yıl dönümü Yoshinori Ono PS Vita PS3 Xbox 360 Dövüş pc
PSOne Oyunları PS Vita'da Çalışmıyor Japonya'ya Pembe 3DS XL Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.8.2012 10:33:29

0
SF serisi Oyun gelmiş geçmiş en iyi ve guiness rekorlar kitabında ilk 100'e girebilmiş tek dövüş oyunudur.Yapanların ellerine sağlık :) Street fighter Türkiye sayfasına bütün sf'ye gönül vermiş kişileri bekleriz . http://www.facebook.com/streetfighterTR

Zenapyus

31.8.2012 00:52:59

0
90 yılında arkadaşım boran büyük bir heyecanlı yanına geldi ve "olm s.f'nin 2.cisi çıkmış hadi gidip oynayalım dedi"...ben dudak büktüm..olm yürü git 1.cisi neydiki 2.cisi manyak olsun ( Birincisi gerçekten sıradan bir dövüş oyunuydu) dedim ama gittik..atari salonuna gittiğimizde ( ankara fantazy time ) kimse oynamıyordu yeni olduğu için..bu arada ben ilk defa 6 tuşla oynanan bir oyun görüyordum..attık jetonları başladık oynamaya saat 2 falan..oldu saat 5 biz hala oynuyoruz..:)..aldığımız jetonun haddi hesabı yok..o gün başladı street fighter maceram..onlarca değişik versyonu ve modu oynadık 22 yıl boyunca...gördüğüm onlarca değişik dövüş oyununda her zaman 1 numaraydı..yapanlara tşkler..bize yaşattıkları güzel zamanlar için..

darkdiva

30.8.2012 17:20:29

0
Yalnız Street Figther'ın ilk çıkan oyunu bu değil. Adı üstünde S.F. 2 bu. S.F. 1 sadece Ryu ve Ken'i seçebildiğimiz daha farklı karakterlerin olduğu bir oyundu. Hatırlayan hatırlar...

gam3hunter

30.8.2012 16:14:39

+1
street fighter = atari salonu :) tabi bize göre

forever game

30.8.2012 15:11:14

0
ah ah bikere kol kırdım bu oyun yüzünden salon sahbi allahtan anlamadı aduket aryuket çekeyim derken fazla asılmıştım neyse beni oyun dünyasına atan 2. oyundu birincisi hagar ey gidi günler okuldan bile kaçıyoduk bu oyunlar yüzünden şimdi hepsi elimizin altında ama o zamanların zevkini vermiyor artık

xenferious

30.8.2012 15:03:57

+2
su kapak resmnde benc ırkcılık var street fighter ın hep bunu dusunmusumdur. neden siyahi bi adama vuruyor sarısın adam?

thugs_life

30.8.2012 14:57:01

+2
yaş 30 oldu be.. ama şu bir gerçek ki o zamanların oyun salonlarının tadını kimse alamayacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter X Tekken ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız