Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSOne Oyunları PS Vita'da Çalışmıyor


     Geçtiğimiz günlerde PS Vita için yayımlanan 1.8 güncellemesinin belki de en önemli getirisi, 100 adet PSOne oyunun PS Vita'da çalışmasına izin veriyor oluşuydu. Ancak güncellemenin yayımlanmasının ardından satışa sunulan PSOne oyunlarının bazıları "içerik konsolda çalıştırılamaz" tarzında hatalar veriyor.
 
     EuroGamer okurları bunun PS Vita'yla alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünerek, oyunları PS3 üzerinden satın alıp sonra PS Vita'ya transfer etmişler. Sonuçta başarılı olan oyuncular, oyunları PS Vita üzerinden satın almamanızı öneriyor.
 
     Eğer PS Vita'nız için bir PSOne oyunu almayı düşünüyorsanız ve PS3'ünüz de varsa, oyunları PS3 üzerinden satın almanızı öneririz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN 1.8 update psone problem
Black Ops II'nin Multiplayer'ı EG Expo'da Olacak Street Fighter 25 Yaşında!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-F97E00D06

8.9.2012 06:27:13

0
ff8de bu hatayı aldıktan sonra psn forumlarını spama boğdum bi admin her mesajımın altına tek tek üzerinde çalışıyoruz yazdı, akşama düzeldi. Bide psn tr enayileri zaten fiyatlar ve oyun sıkıntısıyla uğraştığımız halde ki youtubede gelmedi. Hala psone oyunlarından bazılarını çıkarmamış. Uk da takılıcam daha anlaşılan.

Skaty.

30.8.2012 19:54:30

0
PS Vita üzerinden indirilen oyunlar PS Vita'da çalışır. Bu hatayı alan üye PS3 üzerinden indirilen oyunların bazılarında almıştır. Zaten PS3 üzerinden alınıp Vita başarılı bir şekilde aktarılabilecek oyunlar için ayrı bir liste oluşturuluyor (NeoGaf). Bir üyenin yorumunu mu haber yaptı şimdi BSC ? Belki bu yorumumu da EuroGamer haber yapmalı ne dersiniz ?

Kreuger

30.8.2012 18:23:05

0
benimde vardi sattim kurtuldum vita dan, üstelik gözlerimde isik patlamasi renk karismasi yapiyordu yani göze yada benim gözüme cok zarari vardi

GoldPunch

30.8.2012 17:03:01

0
Yazılımsal sorun olduğu aşikar. PSP gibi 333Mhz lik işlemcisi olan cihaz bile tüm ps one oyunlarını çalıştırıyor :)

lextor

30.8.2012 16:10:04

0
Kim dedi bunu şimdi?

BSC Misafiri

30.8.2012 15:24:32

0
İnanılır gibi değil! TR PSN'de hala Final Fantasy 7,8,9, Resident Evil 2, Vagrant Story gibi oyunlar hala eksik... Lisans problemi desen oda değil kabak gibi yazmışlar EU All regions diye... Bu oyunlar yoksa ben ne aldım PSONE support'dan...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız