Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stranger Things Fanları, Eleven'ı Canlandırdığımız Ücretsiz Bir Oyun Hazırladı

 
Üçüncü sezonu kısa bir süre önce Netflix tarafından yayınlanan ve hayranlar tarafından ilk sezon kadar beğenilmeyen ikinci sezon sonrasında oldukça keyifle karşılanan Stranger Things için henüz beklenen kalitede bir oyunla karşılaşmış değiliz.
 
Bununla birlikte serinin hayranları boş durmuyor ve yapım için kendi oyunlarını geliştirme konusunda bir adım atmışlar.
 
Google Play üzerinden olarak yayınlanan oyunun adı Eleven ve oyun herhangi bir şekilde mikro ödeme veya ücret talep etmiyor.
Yine de Netflix'in durumu fark etmesi sonrasında oyunu kaldırtıp kaldırmayacağı şu an için belirsiz. Bu yüzden oyunu bir an önce telefonunuza indirmekte fayda var, Eleven isimli bu oyunu Android telefonunuza indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gaming on Batteries Stranger Things Eleven Netflix Fan Yapımı Google PlayStore
Oynaması Ücretsiz Warframe'e Empyrean Genişleme Paketi Yolda PS4'e Özel Persona 5 Royal'dan Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

xLordRealx

7.7.2019 17:07:03

0
Yine Android'e çıkmış Stranger Things The Game gayet de güzel oyundur puanı da oldukça yüksektir kim demiş beklenen kalitede oyun olmadığını?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Eleven
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız