Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Strange Brigade 28 Ağustos'ta Çıkacak

 
   Sniper Elite ve Zombie Army'nin geliştiricisi Rebellion Developments yeni oyunu Strange Brigade için çıkış tarihi verdi.

   Strange Brigade 28 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
   Ön sipariş veren kullanıcılara Gehrig-Delgane S1,” “Wilkers & White P19,” ve “Stoudenmire 960” silahlarının bulunduğu “Secret Service Weapons Pack” sunulacak. Koleksiyoncu sürümünde ise özel kutu, oyun diski ile birlikte özel SteelBook, 30 cm boyutunda hava gemisi figürü, 64 sayfalık sanat kitabı ve “Secret Service Weapons Pack” bulunacak.
 
   1930'lu yıllarda geçecek olan üçüncü şahıs macera nişancı co-op oyunu Strange Brigade'te, oyuncular her biri kendi silah cephanesine sahip ve farklı yetenekleri olan dört kaşiften birini kontrol edebilecek. Oyuncular unutulmuş uygarlıkları, tehlikeli mezarları keşfedebilecek ve İngiliz İmparatorluğu'nun uzak köşelerinde gizlenmiş olan doğaüstü tehditleri açığa çıkarırken Mısır kraliçesinin mitolojik ordusuyla savaşacaklar.

   Hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Strange Brigade Rebellion Developments üçüncü şahıs macera nişancı co-op oyunu
Nintendo Türkiye'ye Geri Dönüyor Dark Souls: Prepare to Die Edition Sahiplerine Dark Souls Remastered %50 İndirimli Olacak

mario gomeeeeeez

20.9.2018 13:06:40

0
hiç oynayan yok mu şu oyunu koca forumda ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Strange Brigade
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız