Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stephen King'in Kitabından Uyarlanan "The Stand" Dizisinin Son Bölümünü Stephen King Yazmış

 
Stephen King'in The Stand (Mahşer) adlı kitabının dizi uyarlamasından yeni bir bilgi paylaşıldı.
 
Dizinin yönetmeni Josh Boone, yaklaşmakta olan The Stand dizisi hakkında konuştu. Kitabın zaten Stephen King'in kitabından uyarlama olduğunu yazmıştık. Ayrıca dizinin final bölümünü de serinin yaratıcısı Stephen King yazmış. Açıklamaya göre de son bölüm, orijinal kitabının sonunun daha sonrasında geçiyor.
 
The Stand kitabı ölümcül bir salgının neredeyse tüm insanları öldürmesinden sonrasını anlatıyor. Kitap bir yerden sonra fantastik bir hikayeye dönüşüyor. 9 bölüm olarak planlanan dizinin bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor.
 
Dizinin yaratıcılığını Josh Boone ve Benjamin Cavell yapıyor. Oyuncu kadrosunda ise Alexander Skarsgård, Amber Heard, Whoopi Goldberg, James Marsden, Jovan Adepo, Heather Graham gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri the stand mahşer stephen king yeni dizi kitap korku fantastik konusu oyuncular ne zaman yayın tarihi
King's Bounty II Mart 2021'e Ertelendi Bilim Kurgu Dizisi Raised By Wolves'tan Yeni Fragman Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız