Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stephen King, The Outsider'ın 2. Sezonunu Onayladı

 
Stephen King'in aynı isimli kitabından uyarlanan ve HBO'da yayınlanan The Outsider dizisinin ikinci sezonu ile ilgili güzel haber geldi.
 
İlk sezonu geçtiğimiz ocak ayında yayınlanan, son bölümü de mart ayında yayınlanan dizinin ikinci sezon onayını resmi olarak HBO açıklamadı. İlk sezon ile büyük soru işaretleri bırakan ve çok fazla açık kapı bırakan diziyi en az bir sezon daha izleyeceğiz gibi duruyor. Stephen King ikinci sezon olacağını onayladı.
 
Suç, ram ve fantastik türündeki The Outsider dizisinin yaratıcılığını Richard Price üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Ben Mendelsohn, Jason Bateman, Cynthia Erivo, Marc Menchaca ve Julianne Nicholson gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri The Outsider dizi stephen king 2. sezon oyuncular ne zaman konusu yayın tarihi hbo
Snowpiercer'ın Yapım Şirketinden, Devoted İsimli Gerilim Romanının Dizi Uyarlaması Geliyor The Boys 3. Sezon 1. Bölüm İsmi Belli Oldu: Soldier Boy'un Eski Ekibinin İsmi

Arrastra

16.10.2020 15:19:57

0
süper haber, ilk sezonu çok güzeldi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız