Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steelrising için Titans Adlı Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Spiders, aksiyon rol yapma oyunu Steelrising için Titans adlı yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Titans adlı yeni oynanış fragmanı, oyunun bazı yerlerini - bölgelerini, karakterin yürüyüş animasyonunu, kanca ile bir yerden bir yere atlamasını, yıkım fiziklerini, karakterin bazı düşmanlarla aksiyona girmesini ve daha fazlasını gösteriyor. 
 
Steelrising'te oyuncular Fransa Kraliçesi Marie-Antoinette'yi korumakla görevli olan Aegis adında kadın formunda bir robotun rolünü üstlenecek. Marie-Antoinette ve Aegis; Fransa kralı XVI. Louis'in Fransız Devrimi'ni bastırmak için Paris sokaklarına saldığı robotlardan oluşan ordusunun katliamlarını sonlandırmaya çalışacak. 
 
Devrim sırasında Paris yanıyor ve ortalık yıkılıyor. Clockwork King'in hizmetinde bir mühendis olan Vaucanson tarafından ortaya senin gibi bir şaheser çıkıyor.:Aegis. Aegis'i oyun tarzınıza göre uyarlamak için mekanik becerilerinizden en iyi şekilde yararlanabilirsin.
 
Steelrising, 8 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Steelrising
Birinci Şahıs Aksiyon Oyunu RoboCop: Rogue City, 2023 Yılında Geliyor Ubisoft, Skull and Bones'un Resmi Çıkış Tarihini Açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steelrisıng
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız