Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steel Diver ile Denizin Derinliklerine Dalıyoruz

Steel Diver ile Nintendo 3DS’te denizlere yelken açacaksınız
 
     Savaş gemileri, torpidolar ve denizaltılar 3 boyutlu olarak avucunuza geliyor. Sadece Nintendo 3DS konsolu için özel olarak hazırlanan Steel Diver oyunu 6 Mayıs 2011’de satışa çıkıyor. Steel Diver ile denizler sizi bekliyor.

     Steel Diver oyunu deniz savaşı stratejisi ve aksiyonu bir araya getiriyor. Gözlüksüz 3 boyutlu oynama imkanı sunan oyun, grafikleri ve Nintendo 3DS’in gyro sensörlerini yaratıcı kullanımı ile oyuncuları kendine bağlayacak.

     Steel Diver’da engelleri güvenli bir şekilde aşıp düşman gemilerinin saldırılarından kurtulabilir, kendi denizaltınızı kontrol edebilirsiniz. Oyunda 3 farklı oyun modu oyuncuları bekliyor. Görev modunda denizaltını yönlendirmeniz, düşmanları ve engelleri aşmanız bekleniyor. Periskop saldırısı modunda Nintendo 3DS’in gyro sensörlerini kullanarak yüzeyde size tehdit oluşturan düşman gemilerini tespit edip batırmanız gerekiyor. Bu modda gerçek bir denizaltı periskobundan bakıyormuş hissine kapılacaksınız. Steel Commander modunda ise kendi gemilerinizi saklayıp düşman gemilerinin yerlerini tespit edip torpidolarınız ile batırmaya çalışıyorsunuz. Download Play özelliğini kullanarak bu modu yakınlarınızla birlikte karşı tarafta Steel Diver oyunu olmasa bile 2 kişi karşılıklı olarak oynamanız mümkün.

     Dokunmatik ekranda bir denizaltını komutanız altına almak istiyorsanız 6 Mayıs 2011’de sadece Nintendo 3DS için çıkacak olan Steel Diver oyununu kaçırmayın.

                                                                                                                Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Steel Diver Nintendo 3DS
Limbo Mega 64 Tarafından Yorumlanırsa Duke Nukem'in Bebekleri Bu Videoda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steel Diver
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız