Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'den Kaldırılan Tayvanlı Korku Oyunu Devotion'a Harvard Üniversitesi Sahip Çıktı

 
Tayvanlı geliştirici Red Candle Games'in birinci şahıs atmosferik korku oyunu Devotion, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in alaycı bir tasarımını kullanması sebebiyle geçtiğimiz yıl Steam'de satıştan kaldırılmıştı.
 
Steam'den kaldırılan oyuna dünyanın en önde gelen üniversitelerinden biri olan Harvard Üniversitesi sahip çıktı.

Devotion ve Red Candle Games'in bir önceki oyunu Detention bundan sonra Harvard Üniversitesi'nde Doğu Asya ile ilgili koleksiyonların birincil yeri olan Harvard-Yenching Kütüphanesi'nde bulunacak.
 
Red Candle Games konu ile ilgili olarak Facebook sayfası üzerinden yaptığı açıklamada, Harvard Üniversitesi'ne ve oyunculara teşekkür etti ve bunun çok büyük bir onur olduğunu dile getirdi.
 
Ayrıca oyun geliştirmeye devam ettiklerini ekledi.
 
"Geride bıraktığımız bir yılda, oyuncu topluluğumuzu endişelendirdiğimiz için üzgünüz. Şu anki durum ideal olmasa da biz hala buradayız ve hiçbir şey değişmedi. Her zaman aynı tutkuyla oyunlar geliştiriyoruz ve geliştireceğiz.
 
"Son olarak fakat en önemlisi, iş ortaklarımıza, arkadaşlarımıza, ailemize ve özellikle Red Candle Games'e inanan tüm oyunculara çok büyük teşekkür ediyoruz. Birçoğumuz için zor bir yıl oldu fakat devam edeceğiz ve umuyoruz ki gelecekte hepinizle daha fazla çalışmamızı paylaşabiliriz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Devotion Red Candle Games birinci şahıs atmosferik korku oyunu PC
Haftanın Öne Çıkan Haberleri (17 Şubat - 23 Şubat) Kotaku'nun Haberine Göre Şu Anda Geliştirilen İki Farklı Star Wars Oyunu Var

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devotion
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız