Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam İnteraktif Tavsiye Sistemi Herkesin Erişimine Açıldı

 
Steam İnteraktif Tavsiye Sistemi geçtiğimiz yıl Steam Laboratuvarı'nın bir parçası olarak denemeye sunulmuştu ve son sürümü bugün itibarıyla herkesin erişimine açıldı.
 
Bu sistem kullanıcıların oynadıkları oyunları temel alır ve makine öğrenimini kullanarak onlara özel interaktif tavsiyeler sunar. Oynamak istediğiniz oyunu bulabilmek için etiket bazlı güçlü filtrelerle birlikte sonuçlarınızı hızlıca kendinize göre ayarlayabilir, popüler veya niş oyun dengenizi belirleyebilir, oyunların yakın zamanda çıkan mı yoksa klasik mi olacağını seçebilirsiniz. 
 
İnteraktif Tavsiye Sistemi, Steam'deki milyonlarca kullanıcının oynama süresi geçmişini temel alarak eğitilmiş bir makine öğrenimi modelini kullanır. Etiketlerinizden veya incelemelerinizden doğrudan etkilenmez. Bunun yerine, Steam'deki kullanıcıların oynadıkları oyunlara bakarak kendini geliştirir. Ana fikri, eğer sizin oynama alışkanlıklarınıza sahip oyuncular, henüz sizin denemediğiniz oyunları oynuyorsa, bu oyunun sizin de keyif alacağınız bir oyun olabileceğidir.

Ayrıca, temel modeli Steam mağazasının diğer bölümlerine de uygulamaya başlıyoruz. Bununla birlikte oyuncuların en alakalı içeriği görmesine veya daha bilinçli seçimler yapmasına yardımcı olabileceğini düşünüyoruz. Örneğin bir oyunun sayfasını görüntülerken, oyunun sizin ilginizi çekebilme ihtimalinin nedenleri arasında diğer faktörlerin yanı sıra bazen "Sizin gibi oyuncular sevdi" yazdığını görürsünüz. 
 
İnteraktif Tavsiye Sistemi'ne store.steampowered.com/recommender adresinden veya Mağazanız menüsünden erişebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
The Signifier PC için Duyuruldu Ubisoft Corona Virüsünün Rainbow Six Siege Güncellemelerini Yavaşlatabileceğini Söylüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız