Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Corona Virüsünün Rainbow Six Siege Güncellemelerini Yavaşlatabileceğini Söylüyor

 
Corona virüsü sebebiyle çok sayıda geliştirici işlerini evden yürütmeye başladı ve bunların arasına Ubisoft da katıldı.
 
Dünya genelinde 15 binden fazla çalışanı bulunan Ubisoft, tüm personelinin bir süreliğine evden çalışacağını ve bu durumun Rainbow Six Siege'e etkisinin olabileceğini belirtti.
 
"Rainbow Six Siege'in günlük oyun deneyimi değişmeyecek olsa da küçük yamaların kısa vadede kesintiye uğrayacağını söyleyebiliriz. Bu durum mevcut güncelleme ile yayınlanmaya hazır olan yeni içeriği etkilemeyecek. Bunun yanı sıra ileride planlanan içeriklerin yayınlanması üzerindeki etkisini değerlendiriyoruz ve takvimde meydana gelebilecek değişiklikler hakkında oyuncu topluluğunu bilgilendireceğiz." 
 
Aralık 2015'te çıkış yapan multiplayer taktiksel FPS oyunu çıkışından bu yana içerik desteği almaya devam ediyor. Ayrıca PlayStation 5 ve Xbox Series X çıkış oyunlarından biri olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Rainbow Six PS4 Xbox One Ubisoft FPS rainbow six patriots patriots pc siege
Steam İnteraktif Tavsiye Sistemi Herkesin Erişimine Açıldı 2020 Oyun Geliştiricileri Seçimi Ödüllerinde Yılın Oyunu Untitled Goose Game Seçildi

Himurajutsu

19.3.2020 15:15:22

0
Zaten güncelleme etmiyorsun ki neyin tatavasını ediyorsun ubi :) Oyunda ki bugları düzeltemeyen stajerleri ekibe koyarsan olacağı bu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rainbow Six: Siege
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız