Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Sonbahar indirimleri Bu Akşam 21:00'de Başlıyor!

 
 
Her dönem çeşitli indirim etkinlikleri sunan ve PC oyuncularının gözde platformu Steam'in sonbahar indirimleri bugün başlıyor. TSİ 21:00'de başlayacak olan sonbahar indirim etkinliği 29 Kasım TSİ 21:00'de sona erecek. Bu etkinlik kapsamında yüzlerce oyun indirime kavuşacak ve oyuncular istek listesine ekledikleri oyunu veya yeni keşfettikleri oyunları kütüphanesine ekleyebilecek.
 
Sene bitmeden bir indirim etkinliği daha yapılacak
 
 
 
Steam, 2022 senesi bitmeden kış indirimleri adı altında yeni bir etkinlik daha yapacak. Bu kampanya aracılığıyla yine oyunlar indirime girecek. Kış indirimleri 22 Aralık Perşembe günü TSİ 21.00'de başlayacak ve 5 Ocak 2023 Perşembe günü TSİ 21.00'de sona erecek.
 
Şimdiden alacağınız oyunlar var ise ve indirime girmemiş ise beklemede kalın. Çünkü siz de biliyorsunuz ki yakın zamanda Steam dolar kurunu güncelledi ve oyunların fiyatları artış göstermeye başladı. Dolayısıyla bu indirimler bizim için fırsat niteliğinde. Bu yüzden alabileceğiniz oyunları kaçırmamaya özen gösterin.

Bu haberin bağlantısı
URL
Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Forza Horizon 5 için Yeni Güncelleme Birçok Hatayı Ortadan Kaldırıyor Çok Oyunculu Nişancı oyunu HAWKED, Konsollar ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nachtsicht93

22.11.2022 19:24:41

0
Modern Warfare II'yi 999 liraya düşürüp adına da indirim diyecekler mi acaba

BSC Misafiri

22.11.2022 18:43:47

0
namconun eski oyunlarına fiyat artar korkusu ile bu indirimlere para yetiremeyeceğim sanırım dünden beridir nacmo oyunu alıyorum hep .

BSC Misafiri

22.11.2022 17:03:44

+2
NCK: Fiyatlar hep arttı. Şimdi indirim yaptıklarında bir oyunun ulaştığımız fiyatı, üç ay önceki satış fiyatı gibi bir şey. Mesela WorldBox - God Simulator oyunu 32 TL filandı, almadım, fiyatı ne oldu dersiniz, 190 TL, bu akşam inidirim yaparlarsa hangi fiyata düşecek göreceğiz. Daha bunun gibi bir çok oyun var, fiyatları hep uçtu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız