Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza Horizon 5 için Yeni Güncelleme Birçok Hatayı Ortadan Kaldırıyor

 
 
Playground Games tarafından geliştirilen ve Kasım 2021'de Xbox Game Studios tarafından oyunculara sunulan açık dünya yarış oyunu Forza Horizon 5 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yeni yama oyunda yer alan bazı sorunları ve hataları ortadan kaldırıyor. Bu sayede oyunculara daha sorunsuz bir oyun deneyimi sunulması hedefleniyor.
 
Forza Horizon 5 için yeni güncelleme oyunun kararlılığını iyileştiriyor
 
 
 
Yayınlanan yeni yama ile beraber oyun içerisinde temel olarak beş ana sorun ortadan kaldırılıyor. İlk olarak bu güncelleme ile birlikte Donut Media @Horizon hikayesinin 3. bölümünde, bazı oyuncular için Speed Zone (Hız Bölgesi) etkin olmama sorunu düzeltildi. Yine aynı hikayenin 2. bölümünde bazı oyuncular arabalarını yükseltirken Xbox Series S konsollarında çökme yaşıyordu. Yaşanan bu sorun ortadan kaldırıldı.
 
Öte yandan yeni yama 2000 Nissan Silvia Spec R araç parçalarının yanlış görüntülenme sorununu çözüyor. Yine aynı şekilde 2003 Nissan Fairlady Z aracının eksik görüntülenen parça görünümünü düzeltiyor. Son olarak oyuncular Super 7 mücadelelerinde yer alan bir hata - açık nedeniyle kendilerine sürekli olarak oyun içi kredi alabiliyordu. Bu sorun da ortadan kaldırıldı.
 
Oyunun şu anda standart sürümü Steam'de 599,00 TL'den satışta. Diğer sürümler arasında yer alan Deluxe Edition 799,00 TL'den, Premium Edition ise 999,00 TL'den oyunculara sunuluyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming yarış aksiyon macera simulasyon eğlence xbox one pc xbox series
Call of Duty: Warzone 2.0, Beş Günde 25 Milyon Oyuncuya Ulaştı Steam Sonbahar indirimleri Bu Akşam 21:00'de Başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

memomix

23.11.2022 19:19:58

0
Ama hala şu birden kapanma sorununu Forza Horizon 3'ten beri düzeltmediler gitti. Forza Horizon 5'te bu durumu çoğu oyuncu daha da sık yaşıyor.

Fearless_tr

22.11.2022 21:13:53

0
ilginc
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Horizon 5
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız