Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfox 64 3D'de Neden Online Multiplayer Yok

Starfox 64 zamanının en başarılı oyunlarından birisiydi

     Nintendo 64'ten 3DS'e uyarlanan Starfox 64'te bildiğiniz gibi online multiplayer yok. Bazı oyuncuların tepkisini çeken bu durum hakkında Nintendo bir açıklama yaptı. Zaman ve maliyet konusu Nintendo'ya engel olmuş.
 
      Yusuke Amano, varolan oyunları 3DS'e uyarlarken sadece multiplayer eklentisinin olmasının oyuncuları tatmin etmeyeceğini ve popüler online oyunların multiplayer özelliklerinin zaten oyuncuları memnun ettiği söyledi.

     Ayrıca multiplayerine yerine grafikleri geliştirmeye ve 3D desteği üzerine yoğunlaştıklarını söyleyen Amano, buna bir de multiplayer eklediklerinde oyunun geliştirme sürecinin uzayacağını ve ana amaçları olan "3DS'e kısa sürede oyun uyarlama" konusunu başaramayacaklarını belirtti.

     Tabi Nintendo'nun maliyeti arttırmamak için de multiplayer özellikler üzerinde durmadığını da belirtelim. Artan maliyetler doğal olarak bu "uyarlama" oyunun fiyatını arttırabilirdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Star Fox Star Fox 64 3D Nintendo 3DS Nintendo 3DS Action
Nomura'dan "The World Ends With You" Açıklaması Uncharted 3'ün PS3 Bundle Paketi de Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rachsuchtig

24.9.2011 09:02:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS: 2 ayda port yapcaklarına uğraşıp online ekleselermiş sırf para kazanıcaz diye konsolu batırıyolar. 2011 de çıkan el konsolunda bile doğru düzgün online oyun yoksa Nintendonun suratına tükürmek lazım artık.Wii U dada kesin aynı olay olucak.Eğlence eğlence diye diye yakında oyunları 1 haftada yapıp satıcaklar. DS,Wii,Gamecube,Snes konsollarını yıllarca zevkle oynadım ama son konsollar hiç iç açıcı değil. @harbinintendocu Sahip olduğun konsolun fanboyluğunu yapma istersen.
Doğru bende 3DS var. Ama fanboyluğunu yapmıyorum.

Ismail Vilehand

23.9.2011 16:31:02

0
Bahane bunlar, 3DS'ime bu oyunu büyük ihtimalle almayacağım. Bir yıl içinde yeni Starfox oyunu gelir ve ona mp koyarlar büyük ihtimalle.

MoYk

22.9.2011 18:25:52

0
2 ayda port yapcaklarına uğraşıp online ekleselermiş sırf para kazanıcaz diye konsolu batırıyolar. 2011 de çıkan el konsolunda bile doğru düzgün online oyun yoksa Nintendonun suratına tükürmek lazım artık.Wii U dada kesin aynı olay olucak.Eğlence eğlence diye diye yakında oyunları 1 haftada yapıp satıcaklar. DS,Wii,Gamecube,Snes konsollarını yıllarca zevkle oynadım ama son konsollar hiç iç açıcı değil. @harbinintendocu Sahip olduğun konsolun fanboyluğunu yapma istersen.

Rachsuchtig

22.9.2011 14:02:22

-1
Hem konsolu hem oyunu almıyorsunuz sonra Nintendo kötü diyorsunuz. (Yargısız İnfaz)

BSC Misafiri

22.9.2011 12:12:19

0
Nintendo konsollarında ne zaman adam gibi online olduki?

BSC Misafiri

22.9.2011 11:08:39

0
Aptallar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Fox 64 3D
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız