Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield'da Düşman Gemileri Yağmalanabilecek mi?

 
 
Çıkışına henüz zaman varken Bethesda'nın şu anda geliştirdiği uzay temalı açık dünya rol yapma oyunu Starfield için yeni tahminler ve detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyun için daha önce yayınlanan videoların ardından çeşitli oyun içi detaylar bizlere gösterildi ve birçok hayran bu görüntüler aracılığıyla oyunun birçok mekaniğini görmüş oldu. Şimdi ise PCGamesN, önceden yayınlanan 15 dakikalık oynanış videosundan çeşitli tahminler ortaya atmış durumda.
 
PCGamesN, oyunda düşman gemilerinin yağmalanabileceğini belirtiyor
 
 
 
Daha önceki videolardan elde edilen verilere göre oyunda alt edilmiş uzay gemilerini yağmalama sisteminin olacağı belirtiliyor. Bu yağma sistemi sayesinde birçok kaynağı ele geçirebilecek ve depomuza koyabileceğiz. Ancak bu yağma sisteminin otomatik mi yoksa manuel mi olacağı bilinmiyor: Yani oyuncu tek tuşla alt edilmiş bu gemiyi saniyeler içerisinde mi yağlamayabilecek yoksa başka bir işlem mi gerekecek... İşte bu durum henüz net değil.
 
Bu mekanik PCGamesN tarafından ortaya atıldı. Daha önceden yayınlanan 15 dakikalık oynanış sekansı sayesinde PCGamesN, bu mekaniğin oyunda yer alacağını belirtti. Aşağıda paylaştığım videoda dakika 11:45'e giderseniz bir geminin alt edildiğini göreceksiniz ve tahminler işte bu gemi alt edildiği esnada başlıyor.
 
İşin aslına baktığımız zaman yağma mekaniğinin aslında bu oyunda yer alması herkes tarafından beklenen bir özellik. 
 
Önceki yayınlanan oynanış videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
The Lord of the Rings: Gollum için Yeni Detaylar Mart Ayında Gelecek Tam Fare ve Klavye Desteğine Sahip Xbox Oyunları: 2023
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.2.2023 09:16:34

0
Beklentim çok düşük, optimiazayson iyi olsun o benim için yeterli (Oyunu salladığımdan değil, en az 10 yıl o oyun motorunu kullanır bunlar, yeni Fallout ve TES için sevindirici haber olur kendi adıma, en azından kanser etmez)

Johnny Silverhand

14.2.2023 01:48:25

0
modculardan güzel destekler bekliyoruz. özellikle darth vader modu hiç fena olmaz. yağmalama da skyrim'deki birbirini tekrar eden mağaralar gibi olur. daha büyük savaş gemileri de geniş çaptaki zindanlar gibi olur diye düşünmekteyim. tabii gezegenlerin de büyüklüğü düşünülünce komple saniyeler için yağmalama da olabilir. yine de büyük savaş gemileri olursa içlerine girmek gibi bir seçenek olmalı.

BSC Misafiri

13.2.2023 19:12:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Skyrim ve Fallout'taki sistemin benzeri olacağını tahmin ediyorum. Benim tanıdığım Bethesda daha detaylı bir şey yapmaya uğraşmaz.
onlardan daha detaylısı zaten yokki

BSC Misafiri

13.2.2023 12:53:15

0
Skyrim ve Fallout'taki sistemin benzeri olacağını tahmin ediyorum. Benim tanıdığım Bethesda daha detaylı bir şey yapmaya uğraşmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız