Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield için yakında yeni bir etkinliğin yapılacağı bildirildi

 
 
Bethesda tarafından oyunculara sunulacak olan uzay temalı açık dünya rol yapma oyunu Starfield için yeni bir etkinliğin yakında yapılacağı bildiriliyor. Beklenen oyunlar arasında yer alan Starfield için oyuncular merakla yeni bilgiler ve detaylar bekliyor.
 
Starfield için yeni bir etkinlik duyurusu yakında
 
 
 
VGC News'den (haber kaynağı) Andy Robinson'a göre Starfield için yeni bir etkinlik yapılacak. Bu etkinliğin duyuru ise yakında paylaşılacak. Bu bilgiler göz önünde alındığında bu hafta oyun hakkında yeni bir duyurunun yapılması olası.
 
Öte yandan geçtiğimiz süreçte Bethesda Game Studios, oyun hakkında çeşitli detaylar paylaşmıştı. Oyun içerisindeki evrenler hakkında birçok bilgi verildi ve oyun içi atmosfer ve daha fazlası bizlere sunuldu. Bu oynanış görüntülerinin ardından Starfield odaklı yeni bir etkinliğin yapılacağı bildirildi. O zamandan beri bizlere herhangi bir detay verilmedi ve genel olarak oyun ile alakalı yeni bir açıklama yapılmadı. 
 
Bethesda'nın yeni oyunu Starfield için kesin bir çıkış tarihi ne yazık ki yok. Starfield, 2023'ün ilk yarısında Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de bulunacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Mart 2023'te çıkış yapacak VR oyunlar MGS3 Remake ve yeni Castlevania oyunu E3 2023 etkinliğinde duyurulabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.2.2023 11:57:34

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri NCK: Ortada Elite Dangerous, No Man's Sky gibi çıtalar var, daha herhangi bir gezegendeki herhangi bir yere uzaydan gezegen yüzeyine doğrudan iniş yapamıyoruz oyun içi görüntülerde. Bunlar konsollara uyum sağlamak için mi feda ediliyor? Niye? Bir de umarım gerçek ve mecaz anlamda BUG gezegenine düşmeyiz!!!
Elite Dangerous ve No Man's Sky gibi oyunları geliştiren ekipler ile Bethesda'yı kıyaslamak... gerçekten dahiyane bir yorum. Oyun her Bethesda oyunu gibi yine başarılı olacak, burası çok net.

Cpt. Miller

27.2.2023 11:53:32

0
Konsolların donanımından dolayı değil, oyunun yazılım desteği ile alakalı bir konu bu. Örneğin PS5 oyunlarından biri olan, Uncharted'daki bölüm yüklemeleri PC'de de hızlı. Starfield Xbox'a özel oyun olduğundan, Forspoken gibi Direct Storage API'sini kullanabilir, Windows'da da var bu özellik.

BSC Misafiri

26.2.2023 20:52:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri NCK: Ortada Elite Dangerous, No Man's Sky gibi çıtalar var, daha herhangi bir gezegendeki herhangi bir yere uzaydan gezegen yüzeyine doğrudan iniş yapamıyoruz oyun içi görüntülerde. Bunlar konsollara uyum sağlamak için mi feda ediliyor? Niye? Bir de umarım gerçek ve mecaz anlamda BUG gezegenine düşmeyiz!!!
Emin ol şuan konsollar bölüm yükleme konusunda üst düzey PC ler ile yarışacak seviyede..

BSC Misafiri

26.2.2023 19:13:21

+1
NCK: Ortada Elite Dangerous, No Man's Sky gibi çıtalar var, daha herhangi bir gezegendeki herhangi bir yere uzaydan gezegen yüzeyine doğrudan iniş yapamıyoruz oyun içi görüntülerde. Bunlar konsollara uyum sağlamak için mi feda ediliyor? Niye? Bir de umarım gerçek ve mecaz anlamda BUG gezegenine düşmeyiz!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız