Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield için Yeni Beta Güncellemesi Yayınlandı

 
 
Bethesda ekibi uzay temalı aksiyon rol yapma oyunu Starfield'ın PC sürümü için yeni bir beta güncellemesi yayınladı. Bu yeni beta güncellemesi 1.8.84 sürümüyle beraber karşımıza çıkıyor ve birçok düzeltmeyi içeriyor. 
 
Birçok hata ortadan kaldırılıyor
 
 
 
Belirtildiği gibi Starfield'ın beta güncellemesi bazı can sıkıcı DLSS hatalarını ve sorunlarını düzeltiyor. Örneğin DLSS Frame Generation özelliği etkinken karakterlerin bulanık veya hayalet gibi görünmesine neden olan bir sorun yer alıyordu ancak şimdi bu durum ortadan kaldırıldı. 
 
Diğer taraftan bu en yeni beta güncellemesinde daha da fazla DLSS 3 sorununu düzeltildi. DLSS desteği ile çok karanlık yerlerde biraz keskinleşme ve bozulmanın ortaya çıktığı bir sorun vardı. Bu sorun da çözüldü. Kısacası DLSS kullanırken oyun daha kararlı hale geldi diyebiliriz. 
 
Öte yandan merak edenler için bu son güncelleme 30 fps kilitli HUD simgesi sorunlarını çözmüyor. Dolayısıyla oyunda uzayda dolanırken sanki takılıyor gibi his vermeye devam ediyor. Bu nedenle daha iyi bir deneyim elde etmek için mod kullanmanız gerekiyor.
 
Tüm notlara bakmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Suicide Squad: Kill The Justice League'den Yeni Videolar Geliyor Dark Souls 3'ü Unreal Engine 5'te Gösteren Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız