Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield için 15 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Bethesdsa Game Studios, açık dünya uzay aksiyon rol yapma oyunu Starfield için 15 dakikalık oynanış videosu yayınladı. Bunun yanı sıra yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
Todd Howard, Starfield için hazırlanan bu ilk oynanış videosunda gezegenlerin keşfi, gemi özelleştirmesi, gelişmiş rol yapma öğeleri ve karakter yaratma sistemleri gibi çeşitli oyun içi detaylara bir bakış sunuyor.
 
Starfield; The Elder Scrolls V: Skyrim ve Fallout 4'ün ödüllü tasarımcısı Bethesda Game Studios'un geliştirdiği son 25 yıldaki ilk yeni evrendir. Yıldızların arasında geçen bu yeni nesil rol yapma oyununda istediğiniz karakteri yaratıp evreni benzersiz bir özgürlükle keşfederken insanlığının en büyük gizeminin cevaplarını bulmak için destansı bir yolculuğa çıkın. 
 
Starfield, 2023'ün ilk yarısında Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
Oynanış videosu
 
 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Birinci Şahıs Nişancı Oyunu HIGH ON LIFE Duyuruldu Riot Games Oyunları Xbox Game Pass'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xenferious

18.6.2022 08:45:15

0
Çok ta heyecanlandırmadı fakat kötü de görünmüyor. Boş zamanlarda oynanacak bir oyun kadar etkili oldu benim için.

Persona_6

14.6.2022 17:02:02

+1
Gerçekten fanboyluk yapmıyorum ama bu oyun cyberpunk tan bile sorunlu çıkacak gibi geliyor bana. Grafikler geçen nesilden zaten, fallout 4 ten bir tık daha iyi. Morrowindden beri aynı külüstür motoru kullanıyorlar, lan yıl 2023 olmuş bu nasıl bir karakter modellemesidir ya? Horizon Forbidden Westteki npc lere bak bir de buna bak?
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Bu oyundan tek istediğim gezegenlere girerken kontrol bende olsun, atmosfere ben gireyim ve istediğim yere gemiyi indirebileyim. Bu olursa ben tatmin olurum. Zaten hikaye içerik konusunda iyi yapmıştır Bethesda, ondan bi şüphem yok.

BSC Misafiri

14.6.2022 09:35:41

+1
Arkadaşın biri oyunu beğenmeyenlere sallıyor :D Allah kimseyi bu arkadaş kadar işsiz yapmasın :D

Krone

14.6.2022 01:35:22

0
Bunlar büyük ihtimalle No Man's Sky çıktıktan sonra planladılar Starfield'ı. Madencilik, 1000 tane gezegen olayları vs. bana çok benzer geliyor. Fizik ve animasyonlar creation engine külüstüründen dolayı biraz kütük görünüyor. Umarım çıkışına kadar adam ederler şu oyunu.

_Sparda_

14.6.2022 00:23:32

0
Osint yöntemimi bu hocam helal sana zorluk ne orta mı? Dediğim gibi isteklerim zorunuza gitmesin kendinizi fasulyeden nimet sanmayın insanların eleştiri düşünce özgürlüğü sizi zerre bağlamaz.

_Sparda_

14.6.2022 00:21:43

0
Görüyorum ki canın çok sıkılmış hmm umrumda değil bana kardeşim diyemezsin senin kardeşin falanda değilim. Atari ve öncesine hakimim emin olabilirsin senin sevmediğin yorumları yaptığım içinde açıkcası mutlu oldum. Sen bir oyun komitesi değilsin yazarlık yapman zerre umrumda değil İgn ve büyük oyun kuruluşlarında para karşılığı boş beleş oyun kabartan çok insan gördü bu oyun dünyası. Fikirlerini kendine sakla ve insanların yorumlarına saygı duy tepeden bakan egoistlere karşı tutumum kendi kendine ağlayabilirsin içini dökmüş olursun. Oyun yapımcıları amme hizmeti sunmuyor para verdiğim içerikle alakalı eleştiri yapabilirim bu seni alakadar etmez. Twitterın toxic kitlesinin dh ve bsc bulaştığını görmek gerçekten üzücü bu arada kuyruğuna kim bastı neden rahatsızsın bu kadar insanların düşüncelerine saygı duy. Oyununa kavuşacaksın merak etme he söyleyeyim oyunu bende oynayacağım ben oyunlara çöp bu beş para etmez diyen tayfadan değilim. Ortada emek var oyunu eleştiren büyük yayıncılar editörler var sen kalkmışsın hype trenine kapılıp benim hür hakkıma laf ediyorsun paşama bak sen. Kült oyunlar bile oyun dünyasında eleştiriliyorken sen kendi kendine saçma bir görev edinmişsin. Benim senden öğreneceğim bir şey de yok kendine bir şey sanma üzülürsün bak. Dipnot: Senin dilinden konuşuyorum ben yapıcı bir yaklaşıma sahip insanlara bu dilden konuşmuyorum. Sen farklısın egoist bey

BSC Misafiri

13.6.2022 23:24:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein Bu oyun koca bir balondan ibaret. 1000 gezeni geçin, 1000 den fazla bug ile çıkış yapacak.
sende oynama kına yak

BSC Misafiri

13.6.2022 22:58:10

+1
quote:

Orjinalden alıntı: _Sparda_ Öncelikle Y kuşağından bir bireyim emin ol senin oynadığın oyun türlerinin hepsinin en iyilerini en kültlerini saatlerce oynamış ve platinlemişimdir. Senin fanboyluğunu yaptığın oyunu sen üzüleceksin diye eleştirmeyecek değilim ki umrumda değilsin. Aksiyon aradığımı nereden çıkardın yorumumda aksiyon mu yazıyor yada ima mı ediyorum? Rage gibi Doom gibi saf aksiyonu rpg oyununda zaten bulamazsın. Senin anlayacağın dilden anlatayım Fps rpg oyunları eski çağ yada lovecraft vari hardcore rpg oyunlar gibi tam olarak formülize edilemiyor ve ortaya bir kaç örnek dışında iyi işler pek çıkmıyor. Fps rpg oyunlarında eksiklikler çok fazla elinde legendary silah var 10 sayfa özellik 30 damage vururken ve ateş hasarı varsa 2 damage normal silah var 27 damage vuruyor neredeyse kafa kafaya ne etki var ne tepki var. Olması gereken olaylar Mermi türü(patlayıcı,dondurucu,delici,yakıcı) kalibresi, zırh, zırh türü, silah, silah türü(assault rifle, ağır makineli, altı patlar, crossbow vs vs), npclerin bölgesel damageleri, alınan skiller, pasifler, oluşturduğun yada oyun tarafından oluşturulmuş karakterin yatkınlıkları, vs vs uzar gider. Fi tarihinde bulunmuş bir formülü 2022 katıksız devam ettirmek artık sıkıyor old school zamanı benim gibi eski oyuncuları bile darlıyor çünkü mekaniklerin hep önü tıkalı. Oyunun combat tarafının bol aksiyonlu olması gerekmez anladın mı? Zeka seviyesine girmişsin attığın yorumun ilerisini gerisini düşünmeyerek yorum yapman düşük bir profil ve zeka seviyesine işaret ediyor. Günümüzde büyük yapımlarda ki her 10 oyunun 8 tanesinin açık dünyasının bom boş ve gereksiz oyunu uzatma çabası olduğunu görememen oyunları bayağı boş oynadığını kanıtlar nitelikte. Dediğim gibi senden fazla oyun bilgim var emin olabilirsin istersem editör istersem analiz yapabilirim sana düşmedi fanboyluğunı kendine sakla.
Beni gerçekten eğlendirdin Y kuşağı kardeşim. Lakin yazdıklarını çok okuma gereği duymadım tam anlamıyla, yazabileceklerinin seviyesi oldukça belli şeyler sonuçta. Lakin takıldığım çok net bir şey var ve bu benim için yeterli. Y kuşağından olduğunu iddia ederek, benden en fazla bir kaç yaş küçüksün; fakat şu mesajlar ile yaşını söylemiş olman durumun daha da vahim olduğunu gösteriyor. Eğer Y kuşağı ve belli bir yaşa gelmiş bir birey ve sözde çok fazla oyun görmüş (?) olarak bu şekilde bir anlatım, bu şekilde fikirlere sahipsen çok daha kötü bir durum var ortada. Benim oyun hayatım Commodore 64 ve Atari 2600 zamanlarına dayanıyor sevgili kardeşim ve "RPG" dediğimiz türün değişmesini istemiyorum. Senin bir şeyi istemen burada bunları patavatsız ve zavallı şekillerde anlatman anlamına gelmiyor. Üstüne hiç bir şekilde bilgin, birikimin olmayan alanlarda analiz yapma yetkisi de vermiyor. Elbette herkesin bir fikri var ve herkes bunları boş bir ego ile gerçekler gibi paylaşıyor ve sen de bunu yapabilirsin. Lakin bunlar komik ve çocuksu yorumlardan öteye gidemez asla. Benim kim olduğumu da merak edersen; uzunca bir süre bu sektörde isim vermemin yanlış olacağı dergilerde ve sitelerde yazarlık yapmak bir kişiyim. Hepsinden de öte ressamım ve aynı zamanda yine çok uzun yıllar pek çok yabancı oyun firmasına konsept tasarımlar üreten bir kişiyim. Aynı zamanda öğretmenlik formasyonuna da sahibim, bu nedenle olsa gerek ki insanlar yanlış ve bilinçsiz olunca müdahale etmek istiyorum. Hatta istersen adımı vs. de verebilirim, tanışırız ve gerçek bilgi sahibi olabilirsin. Sana önerim; kendini konuşacağın konularda geliştirmen olacaktır ve bunu yaparken de kendini daha iyi ifade edebilmeyi öğrenmen olacaktır kardeşim.

BSC Misafiri

13.6.2022 22:57:49

+1
_Sparda_ kardeşim, bir de unutmadan her konuda "TÜRKÇE YAMA İSTEK" diye dolaşan bir kişinin özellikle "RPG" oyunları oynamış olması ve bunları anladığını anlatma çabası durumun çok daha komik olduğunu gösteriyor. Üstelik "güzel bir konuya sahip bir oyun ingilizcesi malesef birazcık zorlu ingilizce bilgim yok" bu cümle de sana ait değil mi? (: Baya sevimlisiniz ama o yüzden kızamıyorum da. Tüm oyunları oynamış, benden daha bilgiliymiş (: Lakin gelmiş bana RPG oyununda shooter mekanikleri istiyor burada.

Philipp_Plein

13.6.2022 19:57:44

+1
Bu oyun koca bir balondan ibaret. 1000 gezeni geçin, 1000 den fazla bug ile çıkış yapacak.

BSC Misafiri

13.6.2022 19:28:21

0
NCK: No Man's Sky'ın uzay oyunlarını getirdiği seviyeden sonra... 1000 tane gezegen keşfedebilecekmişiz, bir de uzay gemimizi gezegene doğrudan indiremiyoruz kendimiz, araya cut scene giriyor... dolma ekranı yani... neyse... zaten çıktığında olmadık bir paraya çıkar, indirim bekleyip iki üç yıl sonra alırım.

Rapsody_izmir

13.6.2022 19:09:27

+1
80 puanı göremeyecek No man sky ile fallout kırması bir oyun geliyor.

_Sparda_

13.6.2022 17:51:33

+1
Öncelikle Y kuşağından bir bireyim emin ol senin oynadığın oyun türlerinin hepsinin en iyilerini en kültlerini saatlerce oynamış ve platinlemişimdir. Senin fanboyluğunu yaptığın oyunu sen üzüleceksin diye eleştirmeyecek değilim ki umrumda değilsin. Aksiyon aradığımı nereden çıkardın yorumumda aksiyon mu yazıyor yada ima mı ediyorum? Rage gibi Doom gibi saf aksiyonu rpg oyununda zaten bulamazsın. Senin anlayacağın dilden anlatayım Fps rpg oyunları eski çağ yada lovecraft vari hardcore rpg oyunlar gibi tam olarak formülize edilemiyor ve ortaya bir kaç örnek dışında iyi işler pek çıkmıyor. Fps rpg oyunlarında eksiklikler çok fazla elinde legendary silah var 10 sayfa özellik 30 damage vururken ve ateş hasarı varsa 2 damage normal silah var 27 damage vuruyor neredeyse kafa kafaya ne etki var ne tepki var. Olması gereken olaylar Mermi türü(patlayıcı,dondurucu,delici,yakıcı) kalibresi, zırh, zırh türü, silah, silah türü(assault rifle, ağır makineli, altı patlar, crossbow vs vs), npclerin bölgesel damageleri, alınan skiller, pasifler, oluşturduğun yada oyun tarafından oluşturulmuş karakterin yatkınlıkları, vs vs uzar gider. Fi tarihinde bulunmuş bir formülü 2022 katıksız devam ettirmek artık sıkıyor old school zamanı benim gibi eski oyuncuları bile darlıyor çünkü mekaniklerin hep önü tıkalı. Oyunun combat tarafının bol aksiyonlu olması gerekmez anladın mı? Zeka seviyesine girmişsin attığın yorumun ilerisini gerisini düşünmeyerek yorum yapman düşük bir profil ve zeka seviyesine işaret ediyor. Günümüzde büyük yapımlarda ki her 10 oyunun 8 tanesinin açık dünyasının bom boş ve gereksiz oyunu uzatma çabası olduğunu görememen oyunları bayağı boş oynadığını kanıtlar nitelikte. Dediğim gibi senden fazla oyun bilgim var emin olabilirsin istersem editör istersem analiz yapabilirim sana düşmedi fanboyluğunı kendine sakla.

BSC Misafiri

13.6.2022 16:25:11

+1
quote:

Orjinalden alıntı: _Sparda_ Cyberpunk 2077'den darbe yedikten sonra bir kaç oyun haricinde beklentiye girmiyorum artık. Starfield beklentilere girmediğim bir oyundu ve açıkcası sinirimi bozan dinamiklerle dolu. Şu lanet olası level sistemi can barı olayını şu fps yedirmekten bıkmadılar. Ben 10 level olacağım 15 level bir yaratığa 30 40 mermi atmak istemiyorum. Zor olacaksa yine olsun ama level fpsler için tam bir saçmalık. Yapay zeka iyi durmuyor zorla konulmuşlar gibi, gezegenlerin çok büyük boşluklardan ibaret olacağını düşünüyorum. Şayet gezegenleri dolu göstereceklerse her gezegende görünmez bir duvar yada uçurum ve dağlar gibi coğrafi şekiller olması gerekir yoksa oyun bırakın 100 200 gb 500 gbları bile geçer. Bu oyun çok büyük beklentiler ile alınmamalı normalin bir tık üstü şekilde alınabilir. Çok fazla üzecek bir oyun olacağını sanmıyorum lakin öyle üfff oyuna bak da dedirtmedi.
Gerçekten bu kadar cehalet içerisinde misiniz? Hani evet, Z kuşağı kardeşlerimiz RPG oyunları hakkında bir fikre sahip değil ve RP'nin ne demek olduğunu bile GTA RP sunucularıyla öğrendi ama bu çok fazla... Kardeşim oyunun birinci şahıs gözünden oynanması onun aksiyon olacağı anlamına gelmez. Bu konuda; The Elder Scrolls serisi, Deus Ex serisi, Fallout'un son oyunları, Outer Worlds vs. vs. yüzlerce örnek sayabiliriz. Bu oyunlar kardeşim "AKSİYON" oyunu değil, bu oyunlar "RPG" oyunu. Biz bu oyunları RPG olduğu için oynuyor ve bekliyoruz. Sadece FPS oyunu istiyorsan da oldukça fazla seçeneğin var, onlara yöneleceksin. Yorumlardaki zeka seviyesi giderek düşüyor. Yorumunun geri kalanında sunduğun varsayımlarına ise zaten yanıt vermeye dahi gerek yok. Ayrıca RPG'nin ne olduğunu bilmeyen genç bir dostumuzun Starfield için adeta bir analist gibi yorumlar yapması ise ekstra eğlenceli. Bu çocuklar artık oyunlara nereden ve nasıl saldıracağını şaşırdı, hasetinden ölecekler artık. Zavallı kardeşlerim benim...

BSC Misafiri

13.6.2022 16:24:54

0
İç mekana girmeden önce cut var büyük olasılık yükleme ekranları hala var oyunda.

BSC Misafiri

13.6.2022 15:32:31

0
Nihayet konsol aldıracak bir oyun gibi görünüyor,bana göre Xbox 1-0 önde.Bana Ps5 aldıracak bir oyun henüz ufukta yok,Ps4'de oynuyorum zaten,kişisel görüşüm tabi ki.Oyuna dönersek keşke 1000 yerine 10 gezegen olsaymış daha iyi olabilirmiş hissi veriyor bana.Neyse görmeden elestirmemek lazım.

_Sparda_

13.6.2022 13:36:05

0
Cyberpunk 2077'den darbe yedikten sonra bir kaç oyun haricinde beklentiye girmiyorum artık. Starfield beklentilere girmediğim bir oyundu ve açıkcası sinirimi bozan dinamiklerle dolu. Şu lanet olası level sistemi can barı olayını şu fps yedirmekten bıkmadılar. Ben 10 level olacağım 15 level bir yaratığa 30 40 mermi atmak istemiyorum. Zor olacaksa yine olsun ama level fpsler için tam bir saçmalık. Yapay zeka iyi durmuyor zorla konulmuşlar gibi, gezegenlerin çok büyük boşluklardan ibaret olacağını düşünüyorum. Şayet gezegenleri dolu göstereceklerse her gezegende görünmez bir duvar yada uçurum ve dağlar gibi coğrafi şekiller olması gerekir yoksa oyun bırakın 100 200 gb 500 gbları bile geçer. Bu oyun çok büyük beklentiler ile alınmamalı normalin bir tık üstü şekilde alınabilir. Çok fazla üzecek bir oyun olacağını sanmıyorum lakin öyle üfff oyuna bak da dedirtmedi.

BSC Misafiri

13.6.2022 13:05:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Küçük bir hikaye modu koyarlar ardından co-op oynarsınız, destiny gibi bir oyun olacak ama o gun play ile co-op da sarmaz çok yavan duruyor. Çok fazla sistem olacak gezegenlerde gezeceksiniz deniliyor da bence hiç beklentiye girmeyin.
Bahsettiğin firma Bethesda genç kardeşim. Sizlerin RPG vs. gibi oyunlara aklınız pek yetemediği için normal tabi bu yorumlar. Bu adamlar The Elder Scrolls ve Fallout gibi bir serinin sahibi güzel kardeşim benim. Daha oyun hakkında en ufak fikrin yok, gelmiş burada boş boş konuşuyorsun. Oyunda Co-Op bile yok, sırf fancıklık yapabilmek adına tatlı tatlı yorumlar yazıyorsun. Ah Bethesda, ah Microsoft... Keşke bu genç kardeşimize danışsaydınız öncesinde şu oyunu yapmadan. Çocuk her şeyi çözmüş, oyunun nasıl olacağına kadar biliyor ya! Tüm gün Valorant, CS: GO oynadığı çağ dışı sistemiyle gelmiş burada Starfield hakkında yorum yapabiliyor. Düşünce özgürlüğü ve fikir sunma hakkı herkesin sahip olmaması gereken şeyler artık.

BSC Misafiri

13.6.2022 11:51:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Küçük bir hikaye modu koyarlar ardından co-op oynarsınız, destiny gibi bir oyun olacak ama o gun play ile co-op da sarmaz çok yavan duruyor. Çok fazla sistem olacak gezegenlerde gezeceksiniz deniliyor da bence hiç beklentiye girmeyin.
Bu Sony fancıkları neden hala ağlamaya devam ediyor? Gözyaşları sel oldu dünden beri hepsinin... Uzaklaşın çocuklar şu konulardan artık, gidin ötede yeni remake oyuncaklarınızla zaman geçirin.

BSC Misafiri

13.6.2022 10:41:39

0
Oyun çok güzel gözüküyor ama bir çiğlik hissediyorum animasyonlar olsun, FPS'den TPS'ye geçiş olsun HUD ekranı sabit kaldığı için sanki videoya montaj yaparken elle eklemişler gibi duruyor. Açıkça söylemek gerekirse yüzlerce bug ile oyunun çıkışı gerçekleşecek hissiyatı var içimde. Sonradan toparlar artık acelemiz yok. Binlerce gezilecek gezegen var diyolar, yapay zekanın oluşturduğu birbirinin kopyası gezegenler taş, toprak toplayıp survival sonsuza kadar takılırsınız artık. Umarım beklediğimden çok daha iyi bir iş çıkar, beklentiye girdikçe oyun ağızında kuş tutsa tatmin edemiyor...

BSC Misafiri

13.6.2022 09:24:23

0
Küçük bir hikaye modu koyarlar ardından co-op oynarsınız, destiny gibi bir oyun olacak ama o gun play ile co-op da sarmaz çok yavan duruyor. Çok fazla sistem olacak gezegenlerde gezeceksiniz deniliyor da bence hiç beklentiye girmeyin.

m.A.A.d city

13.6.2022 02:51:59

0
modcuların şu karakterleri elden geçirmesi lazım hepsi çok çirkinler

mehmetalpertr

13.6.2022 01:38:31

0
Efsane olmuş. Çok güzel bir oyun bizi bekliyor.

YildirimBuyucusu

13.6.2022 00:44:41

+1
Oyun gayet güzel duruyor. Negatiflik vücudunuza işlemiş resmen. En ufak şeyde kötü düşünüyorsunuz.

arda29

13.6.2022 00:25:29

0
Starfield beklediğimden daha güzel gelecek gibi heyecanlandırdı beni. Starfield ve Diablo 4 dışında yine gayet güzel oyunlar gördük ama heyecanlandırmadı o kadar game pass e geliyormuş zaten bi bakarım modunda izledim çoğunu.

Fearless_tr

12.6.2022 23:51:08

0
Bunu no man sky ile karsilastirmak nedir ya :)))))

Mütercim Bey

12.6.2022 23:44:01

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri No man sky da böyle atıp tutuyordu oyun hala geliştiriliyor o kadar beklentiye girmiştim ben gördüklerimi beğenmedim no man skyfield olmuş. Bu Amerikan kafasını anlayamadım gitti bütün oyunlar fps tarzı hiç hiç üçüncü şahıs oyun yok. Bu exclesive işini Sonyle Nintendo yapıyor, genel olarak ben beğenmedim sunumunu.
Eee hellooo? Oyun üçüncül şahıs da oynanabiliyor... İzlemeden bol keseden salladım desene sen şuna.

wassuplaying

12.6.2022 23:40:48

0
Şu gezegenin her yerine inip keşfetme olayı nasıl olacak acaba? Eğer random generated ise işe yaramaz. Değilse oyunun boyutu yüzlerce GB olur. Ayrıca o kadar büyük bir dünyayı nasıl içerik ile dolduracaklar ki? Çorak arazilerden ibaret olması gerek. Sorular sorular...

BSC Misafiri

12.6.2022 23:30:40

+3
No man sky da böyle atıp tutuyordu oyun hala geliştiriliyor o kadar beklentiye girmiştim ben gördüklerimi beğenmedim no man skyfield olmuş. Bu Amerikan kafasını anlayamadım gitti bütün oyunlar fps tarzı hiç hiç üçüncü şahıs oyun yok. Bu exclesive işini Sonyle Nintendo yapıyor, genel olarak ben beğenmedim sunumunu.

BSC Misafiri

12.6.2022 22:57:13

+7
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Valla Xbox tarafında bi bunu beğendim..Hellblade 2 ne oldu yaa..Taş gibi oyundu. Oyunculuk hayatımda şunu anladım MS Sony kadar asla başarılı olamayacak bu exc. işinde..
ex olayı bitti hala ex diyonuz

Umit_22

12.6.2022 22:54:13

+13
Vuruş hissi tırt. 20 seneden fazladır oyun sektöründe olan adamlar combat işini beceremiyor. Cidden bunu aklım mantığım almıyor. Yüz animasyonları ne öyle ya! Fifa bile çözdü la bu mimik ve göz işini. Fifa diyorum fifa! Npc lerin yapay zekası hiç yok. Kardeşim çok fazla bir şey istemiyoruz ya. Batman Arkham Asylum daki yapay zeka kadar olsa bile bana yeter. Kabullenirim. Ama bu videoda ki yapay zekasızlığı kabullenmem mümkün değil. Bazı dedikodulara göre kullanılan oyun motoru eski olanmış. Sadece biraz makyajlamışlar ve yalandan yeni motorla yaptık demişler. Bu yüzden çok aşırı buglar ile uğraşıyorlarmış. Cyberpunk faciası yüzünden de öyle Skyrim, Fallout gibi çıkarmaktan çekiniyorlarmış. İnanmak istemiyorum ama eğer bunlar doğruysa çok büyük bir faciaya hazır olun derim ben Cyberpunk' ın ilk gameplay videosunda combat ve yapay zeka kötüydü. Herkes bundan yakındı ama ben yine de çok umutlanmistim. Sonuç hüsran. Eğer combat ve yapay zeka böyleyse yemişim hikayesini de, 1000 tane gezegenini de, rpg sini de.

BSC Misafiri

12.6.2022 22:40:02

0
Valla Xbox tarafında bi bunu beğendim..Hellblade 2 ne oldu yaa..Taş gibi oyundu. Oyunculuk hayatımda şunu anladım MS Sony kadar asla başarılı olamayacak bu exc. işinde..

BSC Misafiri

12.6.2022 22:26:51

0
Başta gösterilen gunplay hariç muazzam gözüküyor oyun. Anlatılanlar tabi ki doğru çıkarsa.

BSC Misafiri

12.6.2022 22:26:43

+1
beklentileri yükseltmemek lazım ama baya çığır açıcı bir oyun geliyor gibi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız