Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: ToR'da Her Sınıf 200 Saat Vaat Ediyor

Star Wars hayranları bir an önce The Old Republic kapısını aralamak istiyorlar.
 
    Star Wars: The Old Republic, EA ve BioWare'in büyük yatırımlarla hazırladığı yeni nesil MMO oyunu. İşin içinde Bioware olunca her yönüyle detay fışkıran bir oyun bekliyoruz ki gerçekten de öyle olacağa benziyor. EA Games'den Frank Gibeau oyunun büyüklüğüyle ilgili bizleri aydınlattı.
 
    Gibeau, bu devasa oyunun her bir sınıfının bizlere 200 saatlik oynanış sunacağını söyledi. Oyunda 6 adet bulunuyor. Bu da toplamda 1200 saatlik bir oynanış süresine denk geliyor.
 
    "Şu anda her 6 sınıfından birinin 200 saatlik oynanış süresi sunduğu bir oyuna bakıyorsunuz. Bunların içinde multiplayer, crafting veya raid bulunmuyor. Geniş ve devasa bir oyun olacak."

    EA'in daha önce Star Wars: The Old Republic için gelmiş geçmiş en pahalı oyun tanımlaması yaptığını hatırlatalım. Çok büyük yatırımlar dönen bu oyun için oyuncular karşılık vermezse büyük bir hüsran olabilir. Sonucu merakla takip ediyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg sınıf oynanış süresi
Dirt 3 - Monte Carlo Track Pack Çıktı Shangri-La'dan 6 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

larnon

30.6.2011 01:03:46

-1
Silence meatbags. :D

BSC Misafiri

30.6.2011 00:26:04

0
sylar25 pek katılmıyorum sana. bu oyun ne kadar kötü olursa olsun lucas bir şekilde oyunu iyi pazarlayıp paraları cebe indirecektir. aynı şekilde filmini de yapsalar aşşağı yukarı oyundan kazanacakları paraya yakın bir şeyler kazanırlar. hele ki senaryosu da kuvvetli olursa gişe canavarı olur ama tabi yapılması zor. önümüzdeki 10-15 yıl için 6 filmlik serinin 3d versiyonları yapılacak.

.:SyLaR:.

30.6.2011 00:17:42

0
Aynen bsc misafiri yayınladıkları CGI videolar gerçekten muazzam o videolardan film yapsalardı oyundan kazanıcakları paranın yarısını kazanırlardı herhalde.

BSC Misafiri

30.6.2011 00:01:42

+3
her şeyi bıraksınlar. bu oyunu da yarıda kesip yaptıkları CGİ videolardan uzun metraj bir film yapsınlar. 200 saat bunu oynayacağıma 100 dakika o görüntülerin önünde titrerim. nasıl videolar onlar öyle yav.

atahan12

29.6.2011 23:46:51

0
Ne zaman MMORPG lerde vuruş hissi diye birşey olacak, o zaman çağ atlamış olacağız.

Sulu Çor Kağan

29.6.2011 22:27:16

0
inşallah güzel olur oyun ya. yoksa bioware fena zarar yapar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız