Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Squadrons Oynanış Fragmanı

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Motive Studios, Star Wars: Squadrons için oynanış fragmanı yayınladı.

Oyun hakkında:
 

Star Wars: Squadrons’taki özgün pilotluk deneyimiyle Starfighter savaş sanatında ustalaşın. Kemerinizi bağlayın ve filonuzla birlikte uzaydaki birinci şahıs çok oyunculu it dalaşlarında adrenalin patlaması yaşayın. Katılan pilotlar, hem Yeni Cumhuriyet hem de İmparatorluk filolarından starfighter’ların kokpitlerine geçerek stratejik 5’e 5 uzay savaşlarında yer alacak. Çeşitli oyun tarzlarına uyum sağlamak ve düşmanı alt etmek için starfighter’ınızı düzenleyin ve filo kompozisyonunuzu ayarlayın. Pilotlar takım olarak gaz devi Yavin Prime ve parçalanmış Galitan uydusu gibi bilinen ve daha önce hiç görülmemiş savaş alanlarında taktiksel görevleri tamamlayarak zafere ulaşacak.
 
X-wing ve TIE fighter gibi starfighter’ları kontrol edin. Kokpitinize yerleşip donanım ve görünüm ögelerini özelleştirin, silahlar, kalkanlar ve motorlar arasında güç dağıtımı yapın.

Return of the Jedi’dan sonraki olayları ele alan, heyecan verici Star Wars tek oyunculu harekatında pilotluk yapmanın ne anlama geldiğini öğrenin. Her iki tarafın ikonik ve yeni liderlerinin galaksi için verdiği mücadele, iki grup arasında dönüşümlü bakış açılarıyla anlatılıyor. Yeni Cumhuriyet, özgürlük için savaşıyor. İmparatorluk düzen istiyor. Galaksinin en iyileri arasına katılmanı istiyoruz. 

 
Star Wars: Squadrons PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2 Ekim'de çıkacak. Tüm platformlarda cross-play desteği sunacak ve PlayStation 4 ve PC'de sanal gerçeklik ile de oynanabilecek.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Wars: Squadrons Electronic Arts Motive Studios PlayStation 4 Xbox One PC
3v3 Shooter Oyunu Rocket Arena 14 Temmuz'da PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak FIFA 21 Duyuruldu, 9 Ekim'de Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sakarya01

19.6.2020 12:53:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hudson51 Ara sahne ve grafik kalitesine bakınca güzel bir şey çıkacağını zannediyorsun ama çiuv çiuv dan başka bir şey olmayacak bu oyun...
ace combat'In uzaylısı işte ulan uçakla ne yapacaklar

Hudson51

19.6.2020 12:34:35

0
Ara sahne ve grafik kalitesine bakınca güzel bir şey çıkacağını zannediyorsun ama çiuv çiuv dan başka bir şey olmayacak bu oyun...

BSC Misafiri

19.6.2020 10:34:44

0
Yeni nesil değil o kesin

Shovel Knight

19.6.2020 07:24:37

0
star wars moba, beleş olsa oynardım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Squadrons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız