Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Light of the Jedi'ın Yazarı: Kitapta Işın Kılıcı Aksiyonundan Daha Fazlası Olacak

 
 
Uzun zamandır aynı zaman diliminde sıkışıp kalan Star Wars için geçtiğimiz aylarda yeni bir dönem duyurulmuştu: Star Wars High Republic. Bu yeni dönemin giriş bölümü ise kitaplarla ve çizgi romanlar işe yapılacak.
 
Bu yeni dönemin ilk kitabı da 5 Ocak 2021'de yayınlanacak olan Charles Soule'nin yazarı olduğu Star Wars: Light of the Jedi. Geçtiğimiz günlerde The Hollywood Reportar'a konuşan Charles Soule, Star Wars: Light of the Jedi'ın bir ışın kılıcı aksiyonundan çok daha fazlasını içereceğini söyledi.
 
Ayrıca yazar bu kitap için "Kahramanlığı pek çok farklı yoldan göstermek için bir şans" tanımını kullandı. Yeni dönemin ilk eseri olacağı için beklenti bu kitapta çok daha yüksek. Umuyoruz kaliteli bir dönem yaratılır ve yaklaşık 50 yıldır her saniyesine kadar gördüğümüz dönemden kurtuluruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book star wars the high republic the high republic nedir nedir star wars yeni dönem yeni film yeni kitap yeni oyun tüm bilinenler türkçe Star Wars: Light of the Jedi
Monster Hunter Filminin Hikayesi Detaylandırıldı Clive Barker'ın Books of Blood Kitap Serisinden Uyarlanan Filmden Fragman Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız