Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Filminin Hikayesi Detaylandırıldı

 
Capcom'un başarılı ve sevilen video oyun serisi Monster Hunter'ın bildiğiniz gibi bir filmi geliyor. Filme dair pek fazla detay bilinmiyordu, ancak geçtiğimiz gün filmin hikayesi detaylandırıldı e artık sinemalarda nasıl bir hikaye izleyeceğimizi biliyoruz.
 
"Dünyamızın ardında başka bir dünya var; tehlikeli ve güçlü canavarların dünyası. Beklenmedik bir kum fırtınası Teğmen Artemis (Milla Jovovich) ve ekibini (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) bu tehlikeli dünyaya götürür. Karşılaştıkları canavarların kendi ateş güçlerine karşı dirençi olduklarını gördüklerinde şaşkına dönerler. Hayatta kalmak için çaresizce savaşırken gizemli Avcı (Tony Jaa) ile karşılaşırlar. Artemis ve Avcı birbirilerine karşı yavaş yavaş güven kazanırken Artemis; Avcı'nın, Amiral (Ron Perlman) tarafından yönetilen bir ekipten olduğunu öğrenir."
 
Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Paul W.S. Anderson üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I., Ron Perlman, Jannik Schümann ve Meagan Good bulunuyor. Eğer bir ertelenme olmazsa film 23 Nisan 2021'de vizyona girecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Monster Hunter Film Monster hunter filmi oyuncular karakterler konusu vizyon tarihi ne zaman Milla Jovovich
DOOM (1993) ve DOOM II'ye REKKR Eklentisi Geldi Star Wars: Light of the Jedi'ın Yazarı: Kitapta Işın Kılıcı Aksiyonundan Daha Fazlası Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Filmi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız