Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Survivor'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment tarafından oyunculara sunulacak olan Star Wars Jedi: Survivor'ın çıkış tarihi belli oldu. Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devamı niteliğinde olan Survivor, 16 Mart 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Güncelleme: Oyunun çıkış tarihi ve sürümleri, güncellenen Steam sayfasına göre ortaya çıktı. Steam sayfası tekrardan güncellendi ve çıkış tarihi, sürümler, sürümlerin içerikleri, bonuslar ve daha fazlası tekrardan kaldırıldı.
 
Jedi Cal Kestis'in macerası kaldığı yerden devam ediyor
 
 
 
Star Wars Jedi: Survivor, Jedi Cal Kestis'in yolculuğunu anlatan ve sevilen Star Wars aksiyon-macera serisinin bir sonraki oyunu olarak karşımıza çıkacak. Stig Asmussen liderliğindeki Respawn tarafından geliştirilen bu yapım, serinin ilk oyununda yer alan hikayeyi, dövüş sistemini ve karakterlerini genişletecek. Dolayısıyla oyunculara daha derin ve daha kapsamlı bir Star Wars deneyimi sunacak. 
 
Star Wars Jedi: Survivor, Jedi: Fallen Order olaylarından beş yıl sonrasını konu alacak. Cal, galakside kalan son Jedi'lardan biri olmanın ne kadar zor olduğunu daha da derinden hissedecek. Çıktığı bu macera sırasında bir dizi benzersiz ve ilginç karakterle tanışacak ve onlarla dostluklar kuracak. Jedi: Survivor, serinin dinamik dövüş sistemini yenilikçi teknolojilerle genişletecek. Cal, hayatta kalabilmek için yeni beceriler öğrenecek ve kendini daha daha geliştirecek. 
 
Sürümler ve bonusları
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Star Wars Jedi: Fallen Order tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Electronic Arts Respawn Entertainment
Warframe Artık Çapraz Platform Desteğine Sahip God of War Ragnarök için Fotoğraf Modu Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

R-10

8.12.2022 01:27:33

0
İlk oyun eksikliklerine rağmen güzel bir oyundu. Bu eksikliklerine el atıp kapatırlarsa yine keyifli bir oyun bekliyor bizi.

Babblebabble

8.12.2022 00:42:14

0
Souls like hiç sevmediğim için oynanıştan hoşlanmamıştım ama hikaye için oynamıştım sırf. Bu da öyle olur sanırım.

aykut291

7.12.2022 13:47:14

0
Size göre öyledir birşey diyemem ama iyi hatırlıyorum İlk Oyun genel olarak beğenildi ve bende hiç fena bulmadım uzun zamandır Oynadığım starwars Oyunuydu.Batllefronttan hiç haz etmedim mesela ne 1. Oyunun oynadım ne 2. Oyunu.Birazda zevk meselesi gerçi bu böyle Oyunları seviyorum araştırıp etrafı gezmek 1. Oyun bunu çok mükemmel yapamasada ilk Oyun için hiçde fena değildi.Bu tarz konsept seviyorum.Araştırıcan bulucan ordan oraya gizlie yerleri bulmaya çalışıcan falan filan yani Souls Oyunları gibi işte öyle bir yapısı vardı ve benim hoşuma gitti.

Philipp_Plein

7.12.2022 07:28:55

+1
Gelmiş geçmiş en iyi SW oyunu

gokuba

6.12.2022 22:47:25

0
Kendi adıma konuşuyorum zaten, ben bir şeye alışmadım, unleashed da kötü bir oyundu ama bu seri ondan daha kötü, saçma sapan oyunlar, ışın kılıçlarının zopa gibi adamlara vurduğunuz, ışın kılıcımı değilmi belli olmayan, saçma sapan mekaniklerin olduğu, kalas gibi dövüş sistemlerinin olduğu oyunlar, saçma sapan bir fiziğin içine sizi zorlayan, yaratıclıkdan ve emekten uzak oyunlar bunlar, bu gayet doğal, çünkü adam biliyor ki boyasını iyi yaptığı her starwars oyunu satacak, alan olacak... Bu nedenlerle şimdiye kadar çıkmış bir tane iyi starwars oyunu göremezsiniz, hepsinin sadece boyaları yani grafikleri iyidir... Çünkü iyi bir dövüş mekaniği için çok emek gerekir yazılım ustalığı ve zaman gerekir, ama iş starwars olunca, ya zaten hayranları alacak, yeter bu çok bile gönder gitsin yaparlar :) Sadece millet yokluktan kotoru sever, o oyun bile saçmalıkla ve mantık hatalarıyla doluydu o oyunu da iyi yapan senaryosu ve karakterlerin karizmasıydı. Özetlersek hiç bir starwars oyununa özenmezler, o nedenle bu kotor remake den filan bir şey beklemeyin.

aykut291

6.12.2022 19:11:30

0
Kendi adına konuş.Ben ilk Oyunu hiç fena bulmadım tamam dört dörtlük bir Oyun olduğu söylenemez ama 2. Oyun çok daha iyi olabilir çokda berbat bir Oyun değildi ne bu abartınız anlamıyorum. Alışmışsınız tabi Force Unlushed gibi düşmanlara pata küte dalıp parçalamaya garip geldi Souls like sistemi Oyun dünyasında yapılan en iyi şeylerden biridir bana göre hiç yoksa Oyuna zevk katıyor sıkıldık artık düsmanlara bodozlama dalmaktan ben sıkıldım.

TheNewAtilla

6.12.2022 17:20:05

0
Ea play pro fiyatı artmazsa orjinal oynarız

Krone

6.12.2022 11:58:58

+1
EA'in yaptığı ender güzellikteki işlerden biriydi bence ilk oyun. Hatta underrated kaldı biraz. Respawn sayesinde single oyunlara döndüler nihayet.

Sarohan

5.12.2022 21:48:36

0
Sistem gereksinimleri de gözükmüş.

mehmetalpertr

5.12.2022 21:38:48

+3
Birinci oyunu severek oynamıştım. Bunu da merakla bekliyorum. Zaten elle tutulur yaptıkları çok az SW oyunu var. Bu da onlardan birisi.

BSC Misafiri

5.12.2022 21:03:12

+1
Bence gayet güzeldi mekanikleri.. Grafikler ve atmosferde gayet iyi tasarlanmıştı.. İşin ilginç bu kadar yakında bir çıkış tarihi olmasına rağmen daha adam gibi bir videosu yok oyunun..

Sarohan

5.12.2022 20:32:03

+3
quote:

Orjinalden alıntı: gokuba oyun mekanikleri hiçde güzel olmayan bir oyundu devamı çıkamasada olur. Şu stawars oyunu yapalımda ne olursa olsun satar mantığından bir türlü çıkamadılar.
Kime göre neye göre güzel değil tartışılır. Gayet de güzel ve beğenilen bir oyundu. Yaptıkları star wars oyunları içinde el ile tutulur bir bu var herhalde. Devamının gelmesi doğru karar.

gokuba

5.12.2022 20:27:17

0
oyun mekanikleri hiçde güzel olmayan bir oyundu devamı çıkamasada olur. Şu stawars oyunu yapalımda ne olursa olsun satar mantığından bir türlü çıkamadılar.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Jedi: Fallen Order
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız