Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Fallen Order'ın Ertelenme İhtimali Varmış Ancak Tatil Döneminde Çıkması İstenilmiş

 
Geliştiriciliğini Respawn Entertaintment'ın yaptığı Star Wars Jedi: Fallen Order'ın çıkışından önce ertelenmesi konuşuluyormuş. Respawn Entertainment CEO'su Vince Zampella, geçtiğimiz hafta düzenlenen D.I.C.E. Ödülleri'nde, oyunun çıkışından önce ertelenmesini düşündüklerini söyledi.
 
Vince Zampella'nın dediğine göre Star Wars Jedi: Fallen Order'ın ertelenme ihtimali varmış ve bu durum ciddi bir şekilde konuşulmuş. Ancak sonrasında oyunun tatil döneminde çıkmasını istedikleri için bu ertelenme durumunu iptal etmişler. 
 
Oyunun çıkış yaptığı döneme bakıldığı zaman ertelenmenin istenmemesinin bir diğer sebebi, tatil dönemi dışında yoğun Star Wars içerikleri. Bildiğiniz gibi oyunun çıkışından bir süre önce Disney+'ta yayınlanan The Mandalorian dizisi yayınlanmıştı, Aralık sonunda da Star Wars'un yeni filmi yayınlanmıştı. Star Wars için yoğun bir dönemdi ve her yapımın kendi kendine reklamı yapılıyordu. Bu nedenle oyunun ertelenmesinden vazgeçilmiş. 
 
Star Wars Jedi: Fallen Order 15 Kasım'da yayınlandı ve satış sayısı bakımından Electronic Arts'ın beklentisinin üzerine çıkmıştı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Star Wars Jedi: Fallen Order tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Electronic Arts Respawn Entertainment
Grand Theft Auto IV Önümüzdeki Ay Steam'e Geri Dönüyor Cyberpunk Evrende Geçen Macera oyunu "Norco: Faraway Lights" Bu Yıl İçerisinde Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

19.2.2020 16:01:07

0
Belli oluyor zaten Oyunda o yüzden birsürü bug hata var.EA gene yapmış yapacağınıda şaşırtıcı derecede insanlar beğendi oyunu ve gömmedi aslında Oyunda birsürü gömülecek tonlarca dolu şeyler varda EA şamsmı denir artık 4 ayak üstüne düştü heralde Starwars fanlarının uzub süren açlığı ve uzun zamandır çıkan en zevkli starwars oyunu olduğu için 🤔

BSC Misafiri

19.2.2020 16:00:15

0
Keşke ertelenseydi,yapay zeka ile optimizasyon konusuna daha çok çalışırlardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Jedi: Fallen Order
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız